Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bryllupsklær til mellombror

#1

amo sa for siden:

Vi skal i bryllup til helgen. Snuppa skal være brudejente så hennes klær er klar. Men hva skal vi finne til mellombror? Noen forslag til hva som er behaglig for han i denne varmen?
Synes dressbukse og langermet skjorte blir for varmt. Noen som vil komme med forslag?
Det er ikke så streng kleskode, men min mann tar nok dressen.Jeg går i en sommerkjole som rekker til anklene og en bolero over.


#2

Beathe sa for siden:

Hvis det blir like varmt til helgen som det er nå tror jeg at jeg ville gått for en piratbukseshortsaktig ting.
Poden har en fin en fra H&M med brune og hvite tynne striper. Til den kjøpte vi en fin hvit skjorte med korte ermer (også H&M). Skjorten har striper i stoffet. Passer fin-fint sammen, og hvis ikke det er streng dresscode i bryllupet og det er veldig varmt ville jeg gått for en sånn løsning. Mørke sokker og mørke pensko til gjør antrekket litt stivere :)


#3

Fruktflua sa for siden:

Tror jeg hadde gått for mørke penbukser og hvit skjorte med tversoversløyfe. Jakke og sånt kan du droppe i varmen.
Pensko hører også med selvsagt. ;)


#4

Isolde sa for siden:

Jeg ville gått for en halvlang pen bukse og lys skjorte.

noe alla dette fra ellos:


#5

DM sa for siden:

Har vært i endel sommerbryllup siden poden ble født, og det vi har gjort, er at han har fått på seg en fin kortermet skjorte med slips, og en mørkeblå shorts (evt. langbukse), og sandaler. Han har vært så fin atte. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.