Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nå forsvant husbonden ut døra


#2

Agent Scully sa for siden:

Nå fikk jeg en ide ... :jupp:


#3

Fruktflua sa for siden:

Gubben og jeg snakka om det i går, men han sa at siden ledningen er så kort på de mobile( og det må den visst være ), så har den dårlig effekt. Ikke vet jeg altså...Men , men. Bråket fra vifta vi sov med på i natt er i hvertfall uutholdelig i lengden, så vi skal sjekke ut mobil aircondition vi også.

Si i fra hvordan den virker æ?


#4

Kaija sa for siden:

Å, det så lurt ut. Her er det VARMT!


#5

Estrella sa for siden:

Forstår deg veldig godt.


#6

~TM~ sa for siden:

:nikker: Den er grei!


#7

Isolde sa for siden:

Jeg skjønner deg godt.. jeg brukte 10 000 av engangsstønaden til varmepumpe til babyen :p Den gjør at hele huset vårt har en tempratur på litt over 20 grader. I går var det noe galt på grunn av monteringen til sambo og den måtte derfor fikses, plutselig var det 29 grader i stuen.

De 10 000 kronene kommer jeg nok aldri til å angre på. og om vinteren vår vi jo varme ut av den. så jeg slipper å ha 10 grader på kjøkkenet sånn som i vinter før jeg sprang på elkjøp og kjøpte panelovn.


#8

Tinka sa for siden:

Skjønner deg godt og du vil sikkert få sove godt til natten, lykke til.


#9

pippimamma sa for siden:

Så smart! :jupp:

Jeg satt akkurat og tenkte at norske sommere ikke er lange nok (og varme nok) til å forsvare et kjøp av air condition. Men denne her var jo midt i blinken. Skal høre med mannen om han er enig med meg, så kanskje det blir levelig temperatur her idag også.:applaus:


#10

Nenne sa for siden:

Fordi du fortjener det! :klem:


#11

~TM~ sa for siden:

Jeg må si at det virker meget lovende!


#12

GinaK sa for siden:

Sikkert digg nå!! Det er varmt, gitt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.