Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Bankers" små pikekyss

#1

iben sa for siden:

Har nå laget lite vellykkede pikekyss............... Er det noen som har en god og utprøvd oppskrift så det kan bli bedre neste gang??



#3

Filifjonka sa for siden:

De er jo mye bedre når de er seige! :)


#4

Candy Darling sa for siden:

Jeg synes for så vidt det, men pikene var ikke ikke enig. :)

(Eller, jeg synes jo de var så søte at jeg uansett ikke orket, da.)


#5

Myria sa for siden:

Jeg bruker 4 eggehviter og 200 g sukker som piskes til stiv marengs. Vil du ha dem litt seige i midten framfor sprø helt gjennom pisker du til slutt inn 2 ts maisenna og 1 ts eddik. Stek dem ved 125 grader i 1 time. Ellers er det kjempegodt å bytte vanlig hvitt sukker med brunt sukker, det gir en god lakrisaktig smak.



#7

Madicken sa for siden:

Dette var lurt! Og de blir ikke lysebrune, men holder seg fine og rosa etter steking, ja? Jeg har ennå ikke klart å lage lyserosa pikekyss. :rolleyes:


#8

iben sa for siden:

Tusen takk for tips folkens! Ungene likte de rare pikekyssene heldigvis...


#9

Elise sa for siden:

Hvis du har lav nok temperatur, ja. Hvis du kjører på med høy temperatur (og høy i marengs-verden er over 100 grader) over lang tid, så blir de lysebrune.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.