iben sa for siden:
Har nå laget lite vellykkede pikekyss............... Er det noen som har en god og utprøvd oppskrift så det kan bli bedre neste gang??
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
iben sa for siden:
Har nå laget lite vellykkede pikekyss............... Er det noen som har en god og utprøvd oppskrift så det kan bli bedre neste gang??
Candy Darling sa for siden:
Jeg fikk til disse, i hvert fall - men de er klart best når de har ligget en stund i boksen. De er ganske seige i starten, så blir de helt tørre og sprø.
www.passionforbaking.com/blog/2010/03/27/pastellfarger-pikekyss-marengs/
Filifjonka sa for siden:
De er jo mye bedre når de er seige! :)
Candy Darling sa for siden:
Jeg synes for så vidt det, men pikene var ikke ikke enig. :)
(Eller, jeg synes jo de var så søte at jeg uansett ikke orket, da.)
Myria sa for siden:
Jeg bruker 4 eggehviter og 200 g sukker som piskes til stiv marengs. Vil du ha dem litt seige i midten framfor sprø helt gjennom pisker du til slutt inn 2 ts maisenna og 1 ts eddik. Stek dem ved 125 grader i 1 time. Ellers er det kjempegodt å bytte vanlig hvitt sukker med brunt sukker, det gir en god lakrisaktig smak.
Elise sa for siden:
Eller bytte ut sukker med en gele-pakke! Jeg bruker denne, sånn ca. :jupp:
passion4vintage.com/2012/05/bringebaer-roser/
Madicken sa for siden:
Dette var lurt! Og de blir ikke lysebrune, men holder seg fine og rosa etter steking, ja? Jeg har ennå ikke klart å lage lyserosa pikekyss. :rolleyes:
iben sa for siden:
Tusen takk for tips folkens! Ungene likte de rare pikekyssene heldigvis...
Elise sa for siden:
Hvis du har lav nok temperatur, ja. Hvis du kjører på med høy temperatur (og høy i marengs-verden er over 100 grader) over lang tid, så blir de lysebrune.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.