Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flere som ser på BMW i3?

#1

Siritk sa for siden:

Jeg er forelska. I en bil jeg bare har sett bilder av. Gleder meg noe helt vanvittig til å prøvekjøre. :danse: Vi har reservert plass i produksjonskøen og er garantert bil senest andre kvartal 2014.
Jeg har litt noia akkurat nå, for mannen har blitt så utrolig økonomisk av seg og sier at han heller vil på lange ferieturer enn å kjøpe ny bil. Jeg bruker det at det blir 15 nye bommer i Trondheim neste år som argument. Vi har allerede seks bompasseringer til/fra jobb.

denne
Sjekk videoen for tyskengelsk humor på kjøpet. :knegg:

Flere som vurderer?


#2

millact sa for siden:

En kollega eller to har satt seg på liste.


#3

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg står på prøvekjøringslista til Sulland og var innom dem i går, de skulle bumpe meg oppover siden vi ser på annen nybil fra dem også :knegg:. Jeg har i grunn allerede bestemt meg for å kjøpe den, så nå må den bare komme:nemlig:.


#4

Siritk sa for siden:

Lurer på om jeg må innom og late som jeg vil kjøpe en bil til jeg også. :knegg:

Har du sett på tilbehørslista? Ser ut som vi ender opp med det meste ekstra. :sparke: Eneste jeg ikke liker med bilen er at den er tofarget.


#5

mrc sa for siden:

Synes bakdørløsningen virker noe upraktisk - spesielt om man har barn og disse dørene skal brukes en del. Selv om dørene er små stikker de langt ut, ettersom de i praksis må åpnes helt opp når man skal ut. Bilen er riktignok ikke så veldig brei, men likevel noe upraktisk på litt trange parkeringsplasser og dører som kanskje være være noe mindre praktisk å håndtere for barn.

Designmessig er den litt kul, men samtidig tror jeg det er et design som raskt blir "gammelt og for spesielt". Liker nok litt mer konservative kurver.

Er man ute etter noe som framstår som mer praktisk synes jeg f.eks. elversjonen av Golf virker mer interessant når det gjelder kommende elbiler. Men om man skal vise seg litt mer fram har i3 "sine sider".

I likhet med i-Mev er jo ellers i3 bare for fire.


#6

Vianne Rocher sa for siden:

Men Golf kommer jo ikke med bakhjulsdrift (:hjerter:).


#7

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg tror jeg skal ha "lodge" interiør, iallefall. Ellers er det vel ikke akkurat en bil som trenger masse ekstrautstyr :knegg:, så jeg tviler på at jeg kommer til å kjøpe noe av det. Kanskje bortsett fra GPS og multifunksjonsratt.


#8

Che sa for siden:

Står og på sulland sin liste. Vi er dog ikke helt sikre på om vi skal gå for elbil, da vi har fellesgarasje.


#9

mrc sa for siden:

Heldigvis ikke - spesielt når man snakker om en bil med såpass kort akselavstand.


#10

Siritk sa for siden:

Golfen er jo kjedelig. :sparke: Vi får se det an etter prøvekjøring. Er bakhjulstrekk og dørene som er utfordringene.


#11

Siritk sa for siden:

Vi skal prøvekjøre mandag morgen som første i Trondheim. :danse:


#12

Che sa for siden:

Jeg har hørt noe om at hurtigladeren til BMW ikke er kommet ennå til Norge og at det kun er langtidslader? Noen som vet?


#13

Siritk sa for siden:

Det er vel få hurtigladere ennå, men alle nye stasjoner som blir bygd ut vil ha BMW/VW sine biler. Vi har en plan om å lade hjemme.

#14

Simone sa for siden:

Eg syns den er ganske stygg å sjå på og så likar eg absolutt ikkje dørene.
Så den er nok ikkje aktuell for meg! I tillegg er eg skeptisk til å kjøpe den aller første årsmodellen. Alltid nokre barnesjukdommar første året.
Så eg går nok heller for ein Nissan Leaf!


#15

Siritk sa for siden:

Jeg (vi) synes Leafen er den styggeste bilen på norske veier, så det blir nok i3 på oss. :knegg:


#16

mrc sa for siden:

Leaf er finere enn i-Mev (og en del andre "enklere" elbiler). Leaf er også finere enn Nissans egen Juke, som vel må omtrent være den styggeste nybilen som er å oppdrive nå.


#17

Che sa for siden:

Og, yes! Den er grusom!


#18

mrc sa for siden:

Jeg vet liksom bare ikke hva jeg skal si om det... fra siden er bilen grei nok, men fronten... ubeskrivelig for min del, så grusom får vel dekke det...


#19

kokosbolle sa for siden:

Vi hadde nok kanskje sett på BMWen om den hadde kommet litt før, og om vi kun hadde hatt 2 barn som skulle fraktes, og ikke barnevogn. Men, Leafen rommer utrolig mye og jeg liker den faktisk kjempegodt nå. :) Var skeptisk til utseendet i begynnelsen, men etter vi fikk vår i en mørk grå metallic lakk liker jeg den veldig godt. Får mye skryt også, så er visst ikke bare vi som liker den.


#20

Siritk sa for siden:

My eyes Enn å forgifte en tråd med den ... jukeboksen. :mumle:

Gleder meg til mandag, selv om prøvekjøringen skal foregå i rushet.


#21

Siritk sa for siden:

Da har vi prøvekjørt og bestilt. :danse: Går utenpå Leafen på de fleste områdene. Stor er den også, bare bagasjerommet som er lite.


#22

Snuppa sa for siden:

Hva ble prisen på denne?


#23

Siritk sa for siden:

Grunnprisen er 249.000, kan trygt si at det ikke ble sluttprisen. Kjøpte på mye.


#24

Snuppa sa for siden:

Hoho... Takk skal du ha. Vi vurderer E-up, men i3 er jo mye tøffere.


#25

Siritk sa for siden:

Vi har vurdert rubbel og bit på markedet, men da i3 kom var det ikke tvil. Dro til prøvekjøring i dag med 95% sjanse for å kjøpe, den økte til 100% før jeg kjørte ut fra parkeringen. :sparke: Bilen er vanvittig god å kjøre, du sitter høyt og jeg synes den er penere live enn på bilder. Mye mer bil.

#26

kokosbolle sa for siden:

Jeg synes designet på i3 er kjempetøft, men ser av lengden at den er nesten 50 cm kortere enn leafen. Skjønner ikke hvordan vi skulle fått plass til alle i den. Synd, for den er veldig fin. Spent på å høre mer når dere får den.


#27

carmenzita sa for siden:

Jeg synes nå den bmw og juken har noen ørsmå likheter,jeg da.....


#28

Che sa for siden:

Har dere fått bilen? Vi var å prøvekjørte VW E-up idag. God den altså, veldig god, faktisk. Leveringstiden derimot....ønsket bil kan vi få i juni, hvilket er kjipt.


#29

Siritk sa for siden:

Juni på E-up faktisk, de skulle jo ikke ha leveringstid. Vi får vår i mars, de som bestiller nå får i april/mai. De første bilene har kommet til Trondheim allerede.


#30

Che sa for siden:

De har bestilt opp noen som kommer i mars. Om vi skal velge selv hvordan vi vil ha den(it fra få fargemuligheter) er det juni.

Hvor mye la dere enn i ekstrautstyr? Jeg har observert flere i3. Mye større enn jeg trodde.


#31

Mikkeline sa for siden:

Vi har også bestilt. Kommer i uke 8. Gleder meg virkelig!


#32

Siritk sa for siden:

Å bestemme alt selv er essensielt.
Vi la i det meste. :sparke: Den er midt i blinken for oss størrelsesmessig.

Mikkeline; Vi fikk uke 8-10 som leveringsdato, blir spennende.


#33

Vianne Rocher sa for siden:

På en slik bil, som kun skal brukes til bykjøring, hadde jeg ikke villet lagt noe særlig penger i ekstrautstyr. Jeg snakket med de på Sulland om dette og de var enige med meg, som de sa: det blir en utgift man ikke kan regne med å få igjen ved evt. videresalg og det er jo strengt tatt ikke nødvendig heller. Jeg ville hatt med DABradio, gps og parkeringssensorer og droppet resten.

Jeg er i tenkeboksen. Den var gøyal og hadde jeg hatt store barn hadde jeg nok vært mer sikker. For meg blir den nok i minste laget. Bill.mrk. har baby.


#34

Che sa for siden:

Døy vil bli en ren til-frabil for vår del. Egentlig kan vi klare oss med en bil fra august når H begynner på skolen. E-up var utrolig god å kjøre den og altså - og den vil nok komme seg på ca 100' mindre nesten - så sånn sett er Eup bedre - sånn fornuftig sett


#35

kokosbolle sa for siden:

Jeg ville kjørt på med mye ekstrautstyr. Nå vet jeg ikke hva i3 har av utstyr standard, men vi er veldig fornøyde med 360 kamera, varme i ratt og i alle seter, skinninteriør, bose-anlegg. Vi har "toppa" begge bilene våre og det meste av ekstrautstyr er i daglig bruk så sånn sett er det et must for oss.


#36

Che sa for siden:

Da ser det ut til at det kanskje blir e-up på oss. Pris er avgjørende - og bilen er veldig god å kjøre, så da er det greit. Å slippe å ta opp lån er ikke dumt det heller og bilen har jo alt av ekstrastasj - og kommer seg på bare litt over 200'. (Vi lar da vær å vente på takluke og får den i mars)


#37

Mikkeline sa for siden:

Vi fikk vår denne uken. Veldig bra å kjøre, noen uvante løsninger (plassering av knapper, åpning av dører etc). Sitter som en dronning, har veldig god oversikt. Bilen går som en kule, vanvittig sprek!

Veldig grei app til bilen hvor man kan varme opp bilen i forkant, overvåke forbruk og ikke minst fjernstyre fløyte/lys om man har behov for å finne igjen bilen i f.eks parkeringshus.

Eneste ulempen jeg kan komme på er at vi ikke får med hele familien i bilen, men det visste vi jo om da vi bestilte den.

Veldig fornøyd med valget!


#38

Siritk sa for siden:

Herlig! Vi får vår på fredag, mannen går rundt seg selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.