DM sa for siden:
Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på biscotti, og ser at det skal være appelsinskall, eller sitronskall i dem. Men jeg har bare to klementiner i kjøleskapet. Funker det like godt, tror dere?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
DM sa for siden:
Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på biscotti, og ser at det skal være appelsinskall, eller sitronskall i dem. Men jeg har bare to klementiner i kjøleskapet. Funker det like godt, tror dere?
Toffskij sa for siden:
Klementinskallet er vel mye tynnere, det kan kanskje bli vanskelig å få revet det? Smaken blir sikkert ikke så veldig forskjellig, kan jeg tenke meg.
energibombe sa for siden:
Jeg tror også det blir litt tynt og vanskelig. Det hvite er beskt og skal unngås. Det bør være økologisk også siden mye sprøytemiddel sitter i skallet
Matilda sa for siden:
Vi har brukt klementinskall på stekte poteter (à la Jamie), det gikk fint å unngå det hvite. Jeg kan aldri tenke meg at det blir feil i biscotti! :nam:
DM sa for siden:
Det gikk fint. Men deigen smakte jo bare så mye bedre enn selve kjeksene.
Pingis sa for siden:
Dypp dem i te eller kaffe! :nam:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.