Floksa sa
for 11år siden:
Har du noen gode leverpostei tips?
Jeg har fem stk svinelever og fem stk svinehjerter som er tiltenkt å bli leverpostei.
Ellesr har jeg tilgang på svinekjøtt/spekk, lam og storfe.
Sist jeg lagde leverpostei ble det grønnskjær i den.
Den smakte fortefferlig men fargen var litt zpeziell....
Floksa sa
for 11år siden:
Er det ingen som har laget leverpostei her altså?
:skeptisk:
Pingis sa
for 11år siden:
Åjooooda! Men det er lenge siden. Den bestod vel i hovedsak av lever, spekk, løk, brød og fløte, synes jeg å huske. Ikke akkurat helsekost, men veldig godt.
Che sa
for 11år siden:
ååå, hjemmelaget leverpostei er så utrolig godt. bidrar lite, men heier veldig
Pøblis sa
for 11år siden:
Denne: :værsågod:
www.brimiland.no/jul_blogg/30-grov-leverpostei.html
Nextlife sa
for 11år siden:
Jeg bruker ca. denne oppskriften, men bytter ut ansjos med løk.
gryskjokkenskriverier.blogspot.no/2011/12/leverpostei.html
Tallulah sa
for 11år siden:
Åh, hjemmelaget leverpostei er så digg! Lagde du den i jerngryte? Fisk blir hvertfall grønn av det.
Jeg har en oppskrift i en kokebok fra 1700-tallet jeg har tenkt å teste ut.