Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Leverpostei

#1

Floksa sa for siden:

Har du noen gode leverpostei tips?

Jeg har fem stk svinelever og fem stk svinehjerter som er tiltenkt å bli leverpostei.
Ellesr har jeg tilgang på svinekjøtt/spekk, lam og storfe.

Sist jeg lagde leverpostei ble det grønnskjær i den.
Den smakte fortefferlig men fargen var litt zpeziell....


#2

Floksa sa for siden:

Er det ingen som har laget leverpostei her altså?

:skeptisk:


#3

Pingis sa for siden:

Åjooooda! Men det er lenge siden. Den bestod vel i hovedsak av lever, spekk, løk, brød og fløte, synes jeg å huske. Ikke akkurat helsekost, men veldig godt.


#4

Che sa for siden:

ååå, hjemmelaget leverpostei er så utrolig godt. bidrar lite, men heier veldig




#7

Tallulah sa for siden:

Åh, hjemmelaget leverpostei er så digg! Lagde du den i jerngryte? Fisk blir hvertfall grønn av det.

Jeg har en oppskrift i en kokebok fra 1700-tallet jeg har tenkt å teste ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.