Skilpadda sa for siden:
Jeg har kjøpt en liter demi-glace til å lage fiskesuppe av, og nå lurer jeg på om dette er det samme som, eller mer konsentrert enn, det som bare heter "fiskekraft" i oppskriften. Noen som kan synse?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Skilpadda sa for siden:
Jeg har kjøpt en liter demi-glace til å lage fiskesuppe av, og nå lurer jeg på om dette er det samme som, eller mer konsentrert enn, det som bare heter "fiskekraft" i oppskriften. Noen som kan synse?
Esme sa for siden:
Jeg ville tenkt at det er kraft som er videre redusert, og dermed sterkere.
Vianne Rocher sa for siden:
Ja. Slik jeg har forstått det, er demi glace mer konsentrert enn kraft.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.