Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Iset; sett disse?


#2

Dixie Diner sa for siden:

:sjokk: Den første høres ikke helt meg ut, jeg liker ikke så godt vampyrgreier, men den hørtes jo ikke ut som en klassisk vampyrfilm heller da, må få den med meg. Den siste der så imidlertid fantastisk ut! Jeg ble nesten litt skjelven nå, klarer ikke å trykke meg fort nok inn på TD!

TAKK!!


#3

Sitron sa for siden:

:knegg: Syns jeg ser deg.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Nå er Haunted forest ferdig, skal sette den på. :hyper:


#5

Sitron sa for siden:

Hvordan var den?


#6

Dixie Diner sa for siden:

Jeg så den ikke, fordi jeg heller fant ut at jeg skulle spare den til helgen, da jeg kan se den midt på natta. Jeg må ha det mørkt når jeg ser skrekkfilmer, for å få mest mulig utbytte av dem. Helst bør jeg være alene i huset også. :knegg:

Men jeg tror muligens jeg ser den i kveld, om jeg ikke klarer å holde meg til helgen. Har så vanvittig lyst å se den, men jeg skal liksom ha med meg hele pakken når jeg ser grøssere, og det er litt vanskelig midt på sommeren når det faen meg er lyst hele døgnet. :mumle:


#7

MorStine sa for siden:

Gale gale damer... Hadde nok passet sammen med min mann, han er oppgitt over min manglende skrekkfilmforståelse, jeg løper når jeg hører ordet grøsser. Liker jo ikke å bli redd:eek:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Hehe, hvis du ikke liker å bli redd så er jo ikke grøssere noe for deg. Jeg misunner imidlertid alle som blir skikkelig redde av grøssere, for jeg føler jeg har mistet evnen til det etter å ha sett grøssere fra jeg var 3-4 år gammel. :rolleyes: Er blitt ufrivillig herda!

Hadde mareritt i natt da, våknet av at min mann dunket i meg og sa jeg hadde skreket i søvne. Husker godt drømmen, og hadde alle grøssere vært slik som den, hadde jeg nok ikke hatt problemer med herding. Det var morsomt, vil ha flere mareritt! :knegg:


#9

Dixie Diner sa for siden:

Eeeh ...

Det er den dårligste filmen jeg noensinne har sett! Den var litt sånn "Blair Witch meets Evil dead", og blodet så ut som oransje maling. For noe ræl, jeg orket ikke se mølet ferdig engang. :dåne:

En skikkelig lavbudsjettsfilm, hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg trodd den var fra syttitallet.


#10

Sitron sa for siden:

:knegg:



#12

Dixie Diner sa for siden:

Haha den så ufattelig ræl ut, men jeg må jo laste den ned. :knegg:


#13

Dixie Diner sa for siden:

Jøss, den lastes ned med rundt 400 kb/s, så raskt pleier det aldri å gå, hehe. Må se den i kveld.

Si fra om du kommer over noen gode spøkelsesfilmer, lignende The others, The eye osv. Gleder meg til 28 weeks later kommer ut på dvd så jeg kan laste den ned. :sur:


#14

Dixie Diner sa for siden:

Denne filmen kan bare beskrives slik:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.