Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nintendo Wii eller Playstation 3/4?

#1

Lyppa sa for siden:

Vi vurderer å kjøpe en ny konsoll til elleveåringen i julegave. Han liker alle krigsspill med attenårsgrense som kompisene har, men det er helt utelukket at han får kjøpe slikt selv.
Synes utvalget med tolvårsgrense er ganske begrenset..?
Har dere noen formening om det finnes best spill til Nintendo Wii eller Playstation?
Det kan bli en playstation 3 eller 4 avhengig av om vi spleiser med besteforeldre, eller Nintendo Wii-eller evnt Nintendo Wii U?
Hva bør vi velge?
Vil også svært gjerne ha spilltips:)!


#2

Niobe sa for siden:

Til en 11-åring hadde jeg kjøpt Playstation eller Xbox.


#3

Lyppa sa for siden:

Han har Xbo360, men det virker ikke som han liker de spillene har har funnet til den noe særlig.


#4

Mira sa for siden:

Vi har wii og wii u, den eneste grunnen er mario.
Om han ikke liker mario vile jeg valgt playstation.


#5

Lyppa sa for siden:

Han liker Mario og krigsspill.


#6

Juste sa for siden:

Liker han Mario så må det bli Nintendo, det er et Nintendo-produkt og lages bare til deres konsoller. Jeg ville ikke latt en 11-åring spille krigsspill (se forøvrig mitt svar angående barn og aldersgrenser i en annen tråd her). Dersom han ikke liker spillene til Xbox så vil det heller ikke hjelpe og kjøpe Playstation 3/4 da de aller fleste spill lages til begge konsoller med noen ganske få unntak.

Hvor mange/hvilke spill har han til Xboxen? Det er jo laget godt over 1000 spill til Xbox så jeg tenker at det sikkert er lettere og finne noen gode spill han vil like enn og kjøpe en ny konsoll. Nintendo Wii må dere ikke finne på og kjøpe, den er helt utdatert og produseres ikke mer. Wii U skal være en god maskin, men foreløpig finnes det nesten ikke gode spill til den. Den har også solgt ekstremt dårlig så langt.

Dersom han liker Mario vil jeg anbefale Rayman-spillene til Xbox. Det er utrolig morsomme platformspill med fantastisk grafikk og lyd. Jeg kan gjerne gi deg en liste med tips dersom du lister opp noe av det han har/liker. Jeg har vel 150 Xbox spill i hyllen så jeg har god kjennskap til det meste på den platformen.


#7

Lyppa sa for siden:

Tusen takk for tips! Nei krigsspill med høy aldersgrense får han ikke.Det er bare så synd at det lages så lite spill med 12 års aldersgrense for det er greit synes jeg. Det er ikke et must med Mario, men han liker den typen spill også.Skal sjekke ut Rayman:)! Er det mange slike til xbox? Noen som er bedre enn andre?



#9

Flubby sa for siden:

Jeg har Wii U, og jeg elsker den! Den er nok for "menigheten", vi som må ha Mario, Zelda, Pikmin osv. Jeg er også veldig fornøyd med netflix-appen på wii U'en, det gjør det veldig enkelt å se filmer og serier på TV. Jeg ville ikke kjøpt vanlig Wii nå når Wii U finnes. Til nyttår kommer det dessuten ny Mario Kart til U'en, og jeg gleder meg som en unge på julaften :hyper: Alle spill til Nintendo Wii kan spilles på Wii U.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.