Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rimelig babydyne i dun?

#1

Hyacinth sa for siden:

Eller, det trenger ikke være dun hvis den er fluffy. Har sett på Sparkjøp, men de var nokså flate. Og hvor stor er en babydyne? Trenger en som er ca 60*80 cm. Og jeg trenger trekk i nøytral farge, helst hvitt. Hvor leter jeg? Det må ikke koste så altfor mye og trenger ikke ha kjempekvalitet så lenge dyna er fluffy, som sagt.


#2

Snuppa sa for siden:

Vogndyna er 65*80.
Du kan se på Jysk.


#3

Hyacinth sa for siden:

Takk! Det skal jeg. :)

Mulig vogndyne blir litt lite. Hmmm. :gruble:


#4

Hyacinth sa for siden:

Men hey, jeg kan brette en større og flatere dyne dobbelt!


#5

MissS sa for siden:

De har tilbud denne uka på princess.


#6

Hyacinth sa for siden:

Dun? Takk! Nå blir bikkja glad! :lykkelig:


#7

MissS sa for siden:

Du, ja. :) 30% på dun denne uka. :jupp:


#8

Hyacinth sa for siden:

De har 50% på Kid, fant jeg ut. Og jeg blir ikke enig med meg selv om hva bikkja vil like best. Det som så greiest ut var det de kalte hotellpute. 70*100 cm, men litt i overkant høy. Må kunne ligge opp langs kantene i kurven.


#9

Pøblis sa for siden:

Tenkte jeg ikke at det var hunden som skulle ha den, ja. :knegg:

Min har også dundyne.


#10

Hyacinth sa for siden:

Har han? :hyper: Jeg er ikke den eneste! :D

Du, hvordan har du gjort det? Jeg ser for meg en litt stor flettet kurv (helst litt grålig i fargen) og en tykk dyne i den, bøyd oppover kantene. Nå har hun liten kurv hun ikke kan strekke seg ut i. Med fleeceteppe.


#11

Pøblis sa for siden:

Min har sin oppe i en sånn myk hundeseng. Vi har babydynetrekk etter pøbelprinsessen på - det blir fort skittent i disse dager. Og jeg har jentehund, jeg også.


#12

Hyacinth sa for siden:

Åh, ja det visste jeg egentlig. Blandet med Pelen. Hun har gutt.

Hvor stor plass har hunden din (hva heter hun?)? Kan hun ligge utstrakt på siden?


#13

Palmen sa for siden:

Jeg åpnet tråden fordi det stod babydyne og tenkte at her kan jeg bidra.

Nå bare dåner jeg litt.

:knegg:

Dere er søte!



#15

Snuppa sa for siden:

Når vi allikevel er inne på luksus til hund, vi har en liten Jack Russel på lån med jevne mellomrom. Han elsker å ligge på lammeskinn, spesielt når lammeskinnet ligger oppå dunputa.


#16

Hyacinth sa for siden:

Gjett om vi har lammeskinn! Men atte. Luksus? What? :knegg: Jeg kaller det nødvendigheter.


#17

Hyacinth sa for siden:

Hahaha, jeg fant denne gamle tråden og kan, fem år senere, melde om at hunden slett ikke var interessert i å sove på dun og fremdeles ligger på et billig fleeceteppe i en liten og kald kurv med hard bunn. Krøllet sammen til en ball. Tror hun fryser, men der skal hun altså ligge.


#18

Pøblis sa for siden:

:elsker:
Mine to (ja, jeg har fått en til) ligger på saueskinn i hvert sitt bur som de bare elsker. Dundynen gikk dukken en dag eldste hunden var alene hjemme. Det er ganske mye dun i en babydyne.


#19

trøtt sa for siden:

:knegg:

Mine ligger i senga si i buret, så sant det ikke er et klesplagg, en sekk eller en plastpose på gulvet, da ligger de heller der. :knegg:


#20

Floksa sa for siden:

Mine ligger helst på mitt ullundertøy på badet (det handler jeg ikke rekker å ta stillongsen skikkelig av, før de ligger en hund der :knegg:
Elles har de slike filt tepper og lammeskinn. Lammeskinn er favoritten.


#21

kamp sa for siden:

Mi tispe foretrekker kaninskinnet mitt


#22

Hyacinth sa for siden:

Vi har lammeskinn. Fra Nøstebarn. :sparke: Det brukes egentlig bare i sofaen ute om sommeren, men det er klart hunden kunne lånt det inne... Kurven er altfor liten til noe sånt, og jeg er i tvil om hvor ellers jeg kan legge det.

Grunnen til at jeg fremdeles gnåler om bikkjas soveforhold er at hun insisterer på å sove på vårt soverom, samme hvor kaldt det er der. Og det er iskaldt der, særlig om vinteren. Ingen oppvarming, begge vinduer åpne, gulvkaldt. Slik liker vi det. Hun får ikke sove i senga. Så hun ligger i kurven, sammenkrøllet, skjelver litt av og til, på det harde underlaget. Døra står på gløtt til stua, så hun kan gå inn der, og der har hun lov å være i sofaen, men hun gjør det ikke. Så jeg synes litt synd på henne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.