Jeg skal servere pølser og pasta til tre snart fireåringer, en 14 åring og to ... voksne (trenger ikke nevne alder, gjør vi vel) i morgen.
Hvordan gjør jeg det litt mer spennende? Kan nevne at en treåring, 14åringen og den ene voksne har gluten og melkeallergi. (Har kjøpt glutenfri pasta og Leiv Vidar wienerpølser.)
Jeg kutter pølsene i biter, sammen med paprika, løk, gulrot, purre eller vårløk og steker det i pannen med melange uten melk eller blå soft.
Du kan godt steke grønnsaker og pølser hver for seg.
Fireåringer er ikke alltid klare for å blande mat.
Tomatsaus kan du godt lage ved siden av(vi har ikke det og heller ikke ketchup).
Hmmm det var ikke dumt. Mine to har ingen problemer med "blandet mat", men jeg tror de to som kommer er mer kresne (morens uttalelse).
Men ja, litt stekte grønnsaker til...kanskje litt champignon også?
I morgen som i dag torsdag? Jeg skal servere paprika med utskjærte gresskaransikt fylt med spaghetti (hjernemasse) og kjøttboller rundt. Stekt sopp og erter ved siden av.
I dag torsdag ja.
Jeg har endelig funnet fram til mat alle både kan og vil spise (allergier og kresenhet), men jeg må si spaghettini og kjøttboller hørtes godt ut.
Jeg lurer på å bake grønnsaker i ovnen (kålrot, gulrot, løk, paprika) og legge pølser på toppen mot slutten av steketiden. Kan jeg gjøre noe med pølsene (wiener) slik at de ser festligere ut?
Har ikke lagd det før, men tenker ikke å bake paprikaen. Da blir den soft. Skjærer ut ansikt og koker spaghetti og har oppi. Kjøttboller med blod/ketchup på danderes rundt. Noe slikt som dette;
Oooh, den paprikaen var jo genial middagsidé for neste års Halloween-fest med klassen! :hyper: Og kanskje for kidsa i kveld, vi får se - travelt i dag.