Den ene gjesten har vært her tidligere i år, vi var mange samlet til grillmat med kylling og laks med diverse tilbehør og salater. jeg husker at h*n ikke forsynte seg stort. Hva gjør jeg nå, tro? Jeg gidder ikke engang å prøve meg på kinesisk mat, altså. Kan det være ganske safe med ulike småretter/tapasvarianter? Tenker at alle da kanskje kan finne noe de liker. Noen tips til aktuelle småretter? Hva ville dere gjort? Og hva med kake/dessert?
Tapas går helt sikkert fint. :jupp: Eller noe typisk norsk, er ikke det litt gøy?
Jeg jobber sammen med en fra Kina, hun spiser det meste. Mye salat. :jupp: De spiser ikke kake eller godteri i Kina (i følge min kollega), men hun elsker det og spiser alltid dessert. :humre:
Dersom du sørger for at det er kylling og ris tilgjengelig så er du nok safe tenker jeg;) Sånn ellers spiser de fleste kineserene jeg kjenner det meste egentlig, men det kommer vel gjerne litt an på hvor vant de er med annen mat enn typisk Kina mat...
Småretter høres fint ut. I typiske kinesiske restauranter bestiller man gjerne mange småretter og deler på disse, helst spiser man ved et stort rundt bord med snurreplate i midten. Ris bør du ha, hvit, fin ris serverer man til gjester. Og gjerne en slags omelett, kinesere spiser gjerne egg, mye egg.
Lag dessert, kaker som du vil, tenker jeg. Mulig det ikke er tradisjon for dessert og kaker i Kina, men der tror jeg det er som med oss nordmenn; noen liker søtt, noen ikke.