Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen spørsmål om FotoKnudsen

#1

Røverdatter sa for siden:

I går registrerte jeg meg på FotoKnudsen etter å ha tatt stein-saks-papir mellom dem og Eurofoto. Jeg har sikkert 4-500 bilder liggende som jeg har tatt med det nye kameraet mitt, og nå vil jeg ha noen av dem på papir. Jeg har noen spørsmål til dere som bruker FotoKnudsen:

  1. Lagrer dere bildene der for alltid?
  2. Hvordan blir fremkallingen og er den billigste bra nok?
  3. Har noen prøvd å lage fotobøker og album gjennom FK? Det så jo veldig fint ut da, og lettvint for meg som er 4 år på etterskudd med bilder inn i album.

#2

Noba sa for siden:

  1. Jeg tror FK sletter hvis kontoren din har vært inaktiv en viss tid, men dette er jeg ikke sikker på. Jeg har bildene mine der og på PC. Må se til å få somla meg til å brenne de på cder i tillegg
  2. Jeg er veldig fornøyd med den fremkallingen som er billigst, synes den er langt bedre enn den jeg får hvis jeg bestiller hurtigfremkalling (fremkalling i butikk)
  3. Jeg laget fotobok til Lillemor med bilder fra Danmarksferien vår i fjor. Ganske mye jobb, men den ble kjempefin. personlig foretrekker jeg å fremkale bildene og lime inn på godt gammeldags vis

#3

Maggie74 sa for siden:

Må abonnere på denne tråden for å få tips. Skal lage fotobok og det er godt å få vite andres erfaringer.


#4

Line* sa for siden:

Ja, her haglet det jo med tips...
:abonnerer:


#5

Nessie sa for siden:

Jeg har brukt FK lenge, og er veldig fornøyd.
Har ikke prøvd fotobok. Men skal! :jupp:

Jeg bruker også FK mye til mobilbilder.. ;) Registrerer meg med mobnr. Og så sender jeg bildet med "foto" til 2244. Da kommer det rett inn :D
Kjekt når man er litt sånn "leggeutbilderavhengig" som meg :rødme:


#6

Dixie Diner sa for siden:

  1. Du må bestille fremkalling eller lignende minst en gang i året for å fortsatt ha bilder liggende, tror jeg.

  2. Den blir veldig bra ja, jeg har hatt konto der i 4 år nå og er veldig fornøyd.

  3. Ja jeg lager svære fotokalendere til jul hvert eneste år, de blir RÅFLOTTE, svigers og mamma er imponerte. Jeg har også fått laget album der, i 50-årsgave til mamma, og det ble helt nydelig.


#7

Line* sa for siden:

:noterer:


#8

Syrin sa for siden:

Eg driv med digital scrapbooking ( sjå f.eks [url]www.catscrap.com[/url] ) og har brukt Fotoknudsen sine fotobøker. Dei blei fantastisk fine! Lagar bakgrunnar og stæsj sjølv, ferdig scrappa i ei bildefil, lastar opp som eit stort bilde med høg kvalitet og resultatet var veldig, veldig bra.

Har tidligare fått fotobok frå eit anna firma og det var heilt elendig.

Eg lastar filene mine opp og dei er lagra hos fotoknudsen. Er jo SVÆRE då i 30 x 30 cm. størrelse, 300 dpi, så dei tar litt plass. Enn så lenge har dei ikkje klagd :P


#9

Bluen sa for siden:

Det funker ikke hos meg, jeg har prøvd ørten ganger. Får sms om at bilde er registrert, men når jeg logger meg på, står det at ingen bilder er "mottat" (ja da, med en t for lite) fra denne telefonen. :mumle:


#10

Ru sa for siden:

Fotoknudsen er knotete å laste opp mange bilder til.
Eurofoto er mye bedre og enklere.

:lei av fotoknudsen:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.