Polyanna sa for siden:
Kan man det? Hvor lenge?
Hvis man skal steke skivet jordskokk som garnityr, kan det gjøres på forhånd, eller helst like før? Kan den skives og legges i saltvann og så tørkes og stekes like før?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Polyanna sa for siden:
Kan man det? Hvor lenge?
Hvis man skal steke skivet jordskokk som garnityr, kan det gjøres på forhånd, eller helst like før? Kan den skives og legges i saltvann og så tørkes og stekes like før?
Novla sa for siden:
Jeg har i hvert fall lagd jordskokkpuré på forhånd uten problemer, så jeg antar det funker med suppe også. Om du skal skjære opp jordskokk på forhånd bør du ha godt med sitron i vannet for å unngå at den mørkner. Det er det forresten lurt å gjøre etterhvert som du skreller når du forbereder jordskokkene til suppen også, ellers mørkner de og blir ulekre veldig fort.
Hot Lips sa for siden:
Jordskokksuppe. :hjerter: Å lage suppa på forhånd og bare varme opp er ikke noe problem. Usikker på hvor vellykka det blir å sprøsteke biter som har ligget i vann en stund, har aldri prøvd. :gruble:
Xian sa for siden:
Når jeg lager jordskokkchips (steker dem på stekeplate i ovnen), blir de helt tørre (som potetgull), og har lang holdbarhet. Har dem gjerne i en skål på kjøkkenbenken med et håndkle over.
Kan ikke tenke meg at det er noe problem å lage suppen på forhånd. Har ofte supperester i kjøleskapet, som spises i løpet av 3-4 dager.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.