Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lage jordskokksuppe på forhånd?

#1

Polyanna sa for siden:

Kan man det? Hvor lenge?

Hvis man skal steke skivet jordskokk som garnityr, kan det gjøres på forhånd, eller helst like før? Kan den skives og legges i saltvann og så tørkes og stekes like før?


#2

Novla sa for siden:

Jeg har i hvert fall lagd jordskokkpuré på forhånd uten problemer, så jeg antar det funker med suppe også. Om du skal skjære opp jordskokk på forhånd bør du ha godt med sitron i vannet for å unngå at den mørkner. Det er det forresten lurt å gjøre etterhvert som du skreller når du forbereder jordskokkene til suppen også, ellers mørkner de og blir ulekre veldig fort.


#3

Hot Lips sa for siden:

Jordskokksuppe. :hjerter: Å lage suppa på forhånd og bare varme opp er ikke noe problem. Usikker på hvor vellykka det blir å sprøsteke biter som har ligget i vann en stund, har aldri prøvd. :gruble:


#4

Xian sa for siden:

Når jeg lager jordskokkchips (steker dem på stekeplate i ovnen), blir de helt tørre (som potetgull), og har lang holdbarhet. Har dem gjerne i en skål på kjøkkenbenken med et håndkle over.

Kan ikke tenke meg at det er noe problem å lage suppen på forhånd. Har ofte supperester i kjøleskapet, som spises i løpet av 3-4 dager.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.