Jeg skal lage en brannbilkake til 3-åringens bursdag.
Jeg fant en flott instruksjonsvideo på nettet, og tenkte at dette kunne da ikke være SÅ vanskelig??
Jeg utstyrte meg med Wiltons Red Red farge, fordi jeg har lest her inne at man da får en RØD glasur.
Så er det dette med glasuren da.. Er ikke smørkrem veien å gå?
For det som er i videoen her, er ihvertfall ikke vanlig smørkrem. Hva er inni den som gjør den så glansfull og .. ehh.. i mangel på bedre ord, sammenhengende?
Jeg lagde smørkrem med smør, melis, vaniljesukker, vann og en halv te-skje Wilton Red Red farge.
Og den ble rosa. Whyyyy?
I fjor prøvde jeg meg på noe sånn fondant greier, og fikk jeg nå ikke til. Jeg håpte at det skulle gå litt bedre i år.
Please, please opplys meg om hva jeg gjør feil.
Jeg vil ha en slik rød og glatt kake som dette:
De har brukt Betty Crocker sin Vanilla Icing. Den får du på gode Meny-butikker. Jeg pleier å bruke Red Red i kombinasjon med Christmas Red for å få ordentlig rød farge.
Vi har ingen Meny butikk i området, kanskje jeg kan sjekke ut CC mat..?
Men blir det rødere om man bruker mer farge? Var redd for at det skulle sette smak om jeg brukte for mye.
Jeg bruker margarin ja, ikke meierismør.
Treåringen blir sikkert ikke satt ut av at det er feil rødfarge, så senk skuldrene og la det stå til. De voksne vil i verste fall le litt, evt stå over kake. Det betyr mer rester til deg.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.