Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Liggeunderlag til vogn som ikke blir klamt

#1

Beckett sa for siden:

Poden kan ikke ligge på skinnet sitt lenger, han renner bort i varmen. Fleece funker heller ikke, og helsteppe synes jeg ikke virker særlig behagelig å ligge på uten klær.
Noen som har noe å anbefale? Kanskje frottè kan være noe? Forøvrig kunne jeg også tenkt meg et litt tykt, mykt underlag. Han ligger rett i Phil and Ted e3, og da blir selene litt ukomfortable å ligge på (han bruker ikke selene ennå). Kanskje en gammel solmadrass kunne gjøre nytten?



#3

DM sa for siden:

Med et mykt bomulsteppe oppå feks?

#4

Teofelia sa for siden:

Et sammenbrettet, lyst, glatt bomullsdynetrekk har gjort nytten her i huset. (Eller hva som helst i tykk, glatt, lys bomull: en duk, for den del, bare det er svalt.)


#5

Toffskij sa for siden:

Jeg tok en babyovermadrass fra IKEA, klippet til en passende bit og kantet den med et bånd (i et vanvittig anfall av redebygging like før Huldra ble født). Funket som bare det. :)


#6

Pastill sa for siden:

Jeg har lagt et helseteppe med et helt glatt bomullslaken oppå i sengen til poden nå. Han var mindre varm i natt faktisk.


#7

Pelen sa for siden:

:nikker: Det gjorde jeg også når han var mindre.

#8

Karamell sa for siden:

Plukker med meg tips til ukens sydentur.


#9

Beckett sa for siden:

Takk for tips! Da blir det å prøve ut de ulike. :)


#10

GinaK sa for siden:

Da vi var i syden for to uker siden brukte jeg disse gulpeteppene fra barna var små som underlag å sitte på. Frottelaken heter det kanskje?!
Bruker det nå også i denne heten her i den store vognen...


#11

Erica sa for siden:

Jeg har brukt et krabbeteppe som vi har hatt helt siden størstemann var liten. Det er vasket mange ganger og er veldig mykt og godt. Det er i ren bomull, uten noe påsydd dill-dall. Jeg bretter det 3 ganger så det passer i vogna. Da blir det litt tykkelse å ligge på også. Gutten var ikke svett i ryggen etter duppen sin i dag ihvertfall, enda det var 28 grader i skyggen her i dag.


#12

Sjøstjerne sa for siden:

Ser det er flere og fler som kjøper 2 frotehåndkler, og syr et underlag til vogna. Men det funker helt sikker bra med å legge et godt håndkle under også...:riktig:


#13

Carpe Diem sa for siden:

Jeg har sydd seteinnlegg til veslas OTH. På den ene siden har jeg glatt bomull, og på den andre siden har jeg frotte. Funker fint, frøkena blir ikke svett :riktig:


#14

Rampeterten sa for siden:

Det har jeg gjort til podens vogn også; genialt!


#15

Candy Darling sa for siden:

:nikker:
Jeg har et bomullslaken på Toffens glimrende madrass, så det funker som bare det. :glis:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.