Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bløtkake til i farsdag. Fylle den i dag eller morgen?

#1

Bayone sa for siden:

12-åringen har bakt sukkerbrød til farsdagen. Er det best å fylle det i dag og la det stå til i mrg. eller la sukkerbrødet stå som det er over natta? Hvordan oppbevarer vi det best om det skal stå uten fyll?

baker aldri bløtkake


#2

Addison sa for siden:

Jeg syne bløtkake blir best om man har fylt den dagen før.


#3

Syrinx sa for siden:

Helt klart i dag.


#4

Bayone sa for siden:

Takk :) Da blir det fylling av kake i dag. Hun har blitt helt hekta på bakeprogrammer så her skulle det ikke være noe kjøpt sukkerbrød og vi måtte passe på og kjøpe bær som fikk frem litt syre mot den søte kremen ;)


#5

Myria sa for siden:

Det er vel smak og behag. Jeg synes bløtkake er best samme dag den er fylt og spiser den bare til nød dagen etter, etter det vil jeg ikke ha den.


#6

Taien sa for siden:

Jeg er enig i at den med fordel kan fylles i dag. Husk bare at du ikke trenger å dynke bunnen så mye som hvis den skulle spises i dag. Fyllet "trekker ut" i kaka, så den kan bli FOR soggy også.
Men jeg pleier alltid å dynke LITT uansett dynker med ananasjuice for smakens del


#7

Drømmedama sa for siden:

Det går an å fylle kaken litt i dag og ta resten i morgen, da blir den både saftig og noe av kremen blir helt frisk også.


#8

Bayone sa for siden:

Hun fyller den i dag med krem blandet med vaniljekrem så pynter hun den i morgen tenker jeg.


#9

Addison sa for siden:

Åh, nå fikk jeg lyst på bløtkake! :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.