Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Broen, sesong 1

#1

Hyacinth sa for siden:

Finner bare tråder om sesong 2, ikke den første. Har bare sett den, så ikke røp noe om hva som skjer i sesong 2! :knegg:

Vi fikk ikke vite hva det egentlig var med Jesper Andersen og Stefan Lindberg. Mulig sistnevnte var relativt uskyldig, men han var jo en smule suspekt. Politimannen Jesper, derimot, var det jo et eller annet med. Hva var hans motiver? Hva ville han? Hvor kom våpenet på toalettet fra? Var politiet infiltrert? Hadde galningen (Jens/ Sebastian) en medsammensvoren i politiet, han også?

Og hvorfor sa han til Martin på slutten at sønnen var død etter at Saga fant ham? Det kunne han jo ikke vite? Han valgte jo også å overgi seg?

Morderen holdt hva han lovet i alle sammenhenger, men til Martin løy han. Hvorfor? Var selve hovedplanen hele tiden å ta hevn mot Martin? I tilfelle virker det rart st han bruker masse tid på å drepe folk av prinsipielle og politisk motiverte grunner, som han jo bedrev i de første episodene. Det blir jo to helt ulike temaer i serien?


#2

Hyacinth sa for siden:

Ingen?

Og hvorfor drepte han Monique Brenner? Var allerde det et ledd i en plan om å ta Martins sønn?

Ble forresten litt skuffa over siste episode. Alle sa den var nervepirrende og sjokkerende og at man satt igjen med hakeslipp. Men alt ble jo oppklart i episode 9. Den siste var relativt unødvendig.

Hvorfor valgte han å mure August inne? Var det et symbol på noe?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.