Einhyrningur sa for siden:
Skal den koke i to eller tre timer, og hvor små skal bitene være?
Og hva har dere til tilbehør? Jeg tenkte kanskje potetmos, glasserte gulrøtter og rosenkål, blir det helt feil?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Einhyrningur sa for siden:
Skal den koke i to eller tre timer, og hvor små skal bitene være?
Og hva har dere til tilbehør? Jeg tenkte kanskje potetmos, glasserte gulrøtter og rosenkål, blir det helt feil?
Pøblis sa for siden:
Hva er smesteik? Jeg lager ofte gryte av elg - med kjøtt som kokes i saus og synes den blir bedre jo lenger den koker. :ja:
Frøydis sa for siden:
Er vel småsteik du tenker på?
Einhyrningur sa for siden:
Småsteik ja :jupp:
arrow sa for siden:
Høres ut som ekstra fin mat. Jeg kan ikke trenke gryten trenger å koke mer enn 1 til 2 timer, ofte halvannen. Da er det supermørt.
Mjau sa for siden:
Når jeg lager sosekjøtt/kjøtt i mørket med viltkjøtt som elg og rådyr holder det å koke i en liten time, men jeg lar det gjerne stå et par timer om jeg kan. Supermørt resultat.
Har gulrøtter og løk i gryta sammen med kjøttet og sausen og serverer med potetmos og brokkoli, og litt tyttebær.
millact sa for siden:
Det hørtes godt ut!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.