Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Småsteik av elg

#1

Einhyrningur sa for siden:

Skal den koke i to eller tre timer, og hvor små skal bitene være?

Og hva har dere til tilbehør? Jeg tenkte kanskje potetmos, glasserte gulrøtter og rosenkål, blir det helt feil?


#2

Pøblis sa for siden:

Hva er smesteik? Jeg lager ofte gryte av elg - med kjøtt som kokes i saus og synes den blir bedre jo lenger den koker. :ja:


#3

Frøydis sa for siden:

Er vel småsteik du tenker på?



#5

arrow sa for siden:

Høres ut som ekstra fin mat. Jeg kan ikke trenke gryten trenger å koke mer enn 1 til 2 timer, ofte halvannen. Da er det supermørt.


#6

Mjau sa for siden:

Når jeg lager sosekjøtt/kjøtt i mørket med viltkjøtt som elg og rådyr holder det å koke i en liten time, men jeg lar det gjerne stå et par timer om jeg kan. Supermørt resultat.
Har gulrøtter og løk i gryta sammen med kjøttet og sausen og serverer med potetmos og brokkoli, og litt tyttebær.


#7

millact sa for siden:

Det hørtes godt ut!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.