Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken engelskspråklig musical for 9,5-åring?

#1

Tallulah sa for siden:

Til sommeren skal vi til USA, og jeg mener det å se en muscal på Brodway er en once in a lifetime-opplevelse som vi bør få med oss.

Hiawata er ikke superoppatt av musikk, men fenger historien og showet er spektakulært liker han det godt. Han kommer til å være 9,5 år, og er gjennomsnittlig god i engelsk. Jeg tror for mye dialog kan bli for komplisert.

Jeg ser at mange av showene er de samme som går i London, som jeg tror endel av dere har sett. Kan dere komme med noen anbefalinger?

Wicked
Lion King
Matilda


#2

IzziCreo sa for siden:

Lion King er jo fantastisk, og har et spektakulært sceneshow. I tillegg så er det jo en historie han kjenner godt fra før (antar jeg), samt har hørt musikken. Personlig hadde jeg valgt et slikt stykke for å introdusere barna for musicals. Jeg er selv svært glad i sjangeren, og gleder meg til å ta med barna her når det byr seg. Men som sagt så tror jeg gjenkjennelsesverdien kan være viktig for de små. Så selv om det er mange flotte musicals, så hadde valget falt på noe som er kjent (også for barna). Alternativet er jo å høre endel på en ny musical i tiden før, slik at stoffet er kjent.

Mamma Mia! er også et bra alternativ. Har han sett filmen?


#3

Tallulah sa for siden:

Nei, og kyssing og klining og kjærlighet får han til å himle med øynene og kaste seg bakover i avsky, så jeg tror ikke det er riktig valg for ham. :knegg:


#4

IzziCreo sa for siden:

Akkurat som kjekkasen her det :knegg:

Ser Spider-Man går også, noe som sikkert er i hans gate, men kjenner ikke til hvordan musicalen er dessverre.


#5

celebelen sa for siden:

En kollega så Lion King i sommer, med barn og barnebarn, og anbefaler den på det varmeste.


#6

Toffskij sa for siden:

Vi likte Matilda veldig godt (London-versjonen). :jupp: Men den er ikke akkurat spektakulær – det går derimot en del i slapstickhumor, i tillegg til at den går ganske langt inn på hvor trist livet til Matilda faktisk er.


#7

Mira sa for siden:

Vi så Annie når vi var i New york i sommer. Mine barn snakker engelsk, men tror dette er et stykke man ikke trenger å være så god i engelsk for å se.
Jeg tror de fleste stykkene for barn er ganske greie selv om man ikke snakker 100% engelsk. For så lenge han har sett filmen så vet han jo hva det handler om.


#8

Zulu sa for siden:

Lion King høres jo ut til å være midt i blinken. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.