Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Saus som har stått på benken over natten

#1

Marit K sa for siden:

Jeg glemte å sette brunsausen i kjøleskapet i går, og oppdaget nå at den har stått på benken hele natten. Det er snakk om nydelig hjemmelaget saus, med ribbesjy, som skulle serveres til ribberestene i dag. :gaah:
Nå frykter jeg at hele herligheten må kastes. Er den ubrukelig, eller kan det være håp?


#2

Observatøren sa for siden:

Smak på den. Det kan ha gått begge veier. Så lenge du varmer den godt opp er det ikke farlig (mener jeg).


#3

Señora sa for siden:

Varm den ordentlig opp og smak på den.


#4

Syrin sa for siden:

Den hadde eg brukt, utan tvil.
(etter å ha smakt på den)


#5

Bomull sa for siden:

Sier som flere, kok opp og smak - jeg regner ganske sikkert med den er brukbar.


#6

Polyanna sa for siden:

Koker du den opp så dreper du eventuelle bakterier. Og du smaker på for å kjenne at den ikke har blitt sur.


#7

Marit K sa for siden:

Kokt opp og smakt på, og den smaker fortsatt godt.
Da er restemiddagen reddet. Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.