Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp!

#1

Hot Lips sa for siden:

Verdens største, mest hårete beist av en edderkopp var kjappere enn meg, og gjemmer seg nå i den smekkfulle skittentøyskurven min. :grøsser: Hva gjør jeg nå? :arachnophobia:


#2

mosol sa for siden:

Later som du ikke så den. :hjelpsom:


#3

Hot Lips sa for siden:

No can do. :niks: Jeg vurderer å hive alle klærne ut på den frosne plenen, og håpe på krapyley fryser ihjel. Men jeg vil ikke at naboene skal tro at jeg er helt gal, heller. :dramaqueen:


#4

Neket sa for siden:

Hell skittentøyskurven direkte i maskinen, og håp at vann og vaskepulver løser opp edderkopplik?

All sympati.


#5

Kirsebær sa for siden:

Får du til å bære med deg skittentøyskurven uten å dø?
Ta den med deg på en åpen flate ute eller inne og tøm ut. Lokaliser den forbanna monsteredderkoppen og spray den ihjel med hva som helst!

You can do it!


#6

Kirsebær sa for siden:

:tullerdu:
Man kan ikke løfte opp klær fra kurven når man vet det er en edderkopp der. Og man kan ikke med viten og vilje ha en edderkopp i maskinen der alt av klær skal være.


#7

Neket sa for siden:

Nei, ikke løfte klærne, er du gal? Helle. Hele kurven. Og håpe den ikke inneholder en rød sokk.


#8

mosol sa for siden:

Synes egentlig dette er et godt forslag jeg, altså. Beklager lite løsningsorientering fra min side. Hadde det vært en mus, derimot. :skremt:


#9

Sweetie sa for siden:

Aaaaa jeg føler med deg! Jeg ville ha blåst en lang marsj i hva naboene trodd, og tømt hele kurven ut på plenen. :grøsser:


#10

safran sa for siden:

Svelg en valium og ta et glass vin mens du venter på at den skal virke. Så bærer du med deg hele skittentøystasen ut på plenen og tømmer den ut. Eddis løper avgårde i frykt, og du kan vaske klær uten lik i lasten - og helt uten å bry deg om hverken edderkopp eler naboer. :værsågod:


#11

Señora sa for siden:

Plagg for plagg plukkes med fingertuppene og slenges med kuldegysninger inn i maskinen. Vær klar med noe flatt du kan kverke beistet med og hyl fryktinngytende når den dukker opp.

Trøsten er at de store beistene tåler svært lite! :moahaha:

:btdt:


#12

Neket sa for siden:

Man kan ikke kverke verdens største edderkopp med noe flatt? :what:

Det er jo livsfarlig.


#13

safran sa for siden:

Nå vet jeg ikke når edderkopper har løpetid, men jeg vil bare nevne sånn i forbifarten at det er en viss fare for at det piler millioner av små eddiser ut av en stor en dersom man kverker den med, tja - la oss si en tresko. :nemlig:


#14

mosol sa for siden:

:what:


#15

Nima sa for siden:

Ææææ!!! :skremt:
Jeg hadde tømt hele kurven ute. Men ikke uten å grøsse...



#17

Hot Lips sa for siden:

Jeg har fikset det! Jeg heiv hele kurven ut av vinduet. :kry: :tøff: Så, med ca 240 i puls og skjelvende hender, ristet jeg klærne ut av kurven. Den svære j****** løp så fort de lange, hårete beina kunne bære den over plenen og under terassen. Nå ligger den sikkert der og føder en million småbeist som hevn. :skremt:


#18

Kirsebær sa for siden:

:heia: Du er tøff! Du fikser selv! :woohoo:

Vi som er litt i overkant opptatt av av edderkopper vet selvsagt at de ikke føder barn nå. :nemlig: Og hadde de enda kunne gjort det, så hadde de i hvertfall frøset i hjel, men neida... De venter til våren. :skuffet:


#19

kokosbolle sa for siden:

Haha, ut av vinduet! Det må ha vært et syn.


#20

Skremmern sa for siden:

Ta den med ut og skyt den. :nemlig:


#21

Tuppen sa for siden:

Godt jobbet. :heia: Jeg ble helt kvalm i sympati her jeg sitter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.