Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bærbar DVD

#1

Señora sa for siden:

Hvilken bærbar DVD er ok til bruk på et fly/i bil for en 2 åring?

Hva ser jeg etter, hvilke egenskaper er viktige/mindre viktige?
Hva anbefaler du?

Pris betyr litt, gidder ikke legge ut flere tusen, men 1000-1500 kr er greit.

Har dere lenker til ok produkter hadde det vært fint også.


#2

Ru sa for siden:

Vi har nettopp kjøpt denne. Vi valgte den fordi den har to separate skjermer, og fordi spilleren er separat fra skjermen.
Vi lånte nemlig en som var spiller og skjerm i ett, og poden klarte fint å slå av /på, åpne lokket og gud_veit_hva med tærne når vi hadde det i bilen.

Vi er veldig fornøyd så langt, poden inkludert, - selv om vi ikke har prøvd på lange turer.

Forresten kom jeg på at den ikke duger på fly, for det var ikke batteri til den, men vi skal ha den i bilen, så for oss var ikke det så nøye.
Kostet 1500 på Elkjøp, og det er virkelig billig! (Vi fikk ikke rabatt på denne slik vi vanligvis får på Elkjøp, fordi de tydeligvis ikke har avanse på den.)


#3

Señora sa for siden:

Jeg føler vel egentlig mest at jeg ønsker alt i ett mht. at vi skal ut og fly, men små tær rekker langt ja :knegg:

:tar tenkehetten på:


#4

Irma sa for siden:

Vi kjøpte dvd m/to skjermer for å ha med på flyet, og endte opp med laptopen istedenfor. :humre: Bedre bilde, større skjerm og flere muligheter. Blant annet brukte vi mye tid på å se igjennom bildene fra ferien på flyet hjem. Med andre ord, dvd-spilleren blir nok mest brukt i bilen, og vi kjøpte den på Lefdal til ca 1400,-. Ikke strålende bilde- og fargekvalitet, men greit nok til vårt bruk.


#5

Irma sa for siden:

Det er forresten batteri på dvdspilleren på Lefdal.


#6

Mams sa for siden:

Vi kjøpte en i fjor med bare en skjerm med med 10" skjerm.
Passet oss ypperlig siden vi har 3 barn og alle ser veldig godt på den.
De som selves vanligvis er med 7" skjerm.


#7

GinaK sa for siden:

Vi har en som spilleren sitter fast i skjermen. Har aldri prøvd noen annen men er veldig fornøyd med denne. Hadde den med til syden og barna så film på flyet og i leiligheten. Har batteri til den.
Har brukt den masse på vei til hytta og på vinterferie til Trysil.
Vi kjøpte denne da storebror var liten og siden vi nå har to barn lurer vi på å kjøpe til en skjerm/evt. bytte til en med to skjermer.. får se...
FAnt ikke akkurat sånn vi har men det er samme merke bare at dette nok er en nyere modell:
Merke: Audix.


#8

Señora sa for siden:

Det jeg føler er at mine barn har så vidt forskjellige behov rent filmmessig. Storebror er 8 år og synes Elias og Teletubbiene er barnslig, så vi må nok ha to separate spillere i tilfelle.


#9

Kula sa for siden:

Vi er nå på vår 3. bærbare spiller. :knegg:

Det som er viktig er at man MÅ bruke fjernkontroll for å komme til meny valget. Det er noe helt utrolig dumt når kontrollen blir ødelagt. :erfart:

Nå havnet jeg på en Lumatron spiller kjøpt på OBS til 799 eller 899. Utrolig grei spiller. Jonas på 4 operer denne helt fint selv. Den har en egen knapp som tar deg til meny området. Skjermen er fin, og bilde og lyd er helt fint. Batteriet har 2 1/2 times kapasitet før det må lades opp.(mulig lenger også) Inngang til to sett med øretlf. er det også.

Vi kan ikke ha en spiller med to skjermer heller. Storebror (14) synes ikke det er noe særlig stas med Thomas toget, og Jonas synes vel ikke Star Wars og Ringenes herre er så kult. Så våre gutter må ha en spiller hver.


#10

Søster sa for siden:

Kan jeg være med og lure på ting i denne tråden?

Er disse trygge i bil? Fester man de på noen måte, eller kan de fly rundt i bilen ved bråbrems? Eller er de så lette at det liskom ikke gjør noe?

De som har spiller og skjerm i ett, er det kanskje noen som har tastelås? (har toåring, ja)


#11

Señora sa for siden:

Lur i vei søster :). Nyttig for meg også det :jupp:


#12

Ru sa for siden:

Den som vi kjøpte (se lengre opp) festes med stropper rundt nakkestøtten. De sitter dønn fast, og skal derfor ikke flagre noe rundt.

Foreløpig står ikke selve spilleren festet, den er separat og har så langt lagt på armlenet mellom fører/passasjer, men den tenkte jeg å feste med noe borrelås jeg har, slik at den står helt fast den også.

Den vi lånte som var skjerm og spiller i ett, hadde ingen tastelås (det var en Thompson-sak) det har heller ikke vår som er delt, men på vår kan han ikke gjøre så mye annet enn å justere lyden og slå av skjermen. Det følger med fjernkontroll, så det kan jeg uansett overstyre.
(Akkurat det var noe vi så veldig etter ...)


#13

GinaK sa for siden:

Den vi har henger i et nett på seteryggen.
Alt dette el-greiene som er å få kjøpt har jeg svært liten greie på men gubben sier nå at vi kommer til å kjøpe en PSP som kan brukes til både playStation, musikk og film som storebror kan ha etterhvert for det blir nok mer skille på interessene nå når storebror blir skolegutt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.