Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spiser du rått kjøtt (Spinoff)?

Spiser du rått kjøtt

  • Ja, jeg elsker det! Spiser stadig vekk
    36 stemmer
  • Jeg har smakt og syns det er ok. Spiser noen ganger
    13 stemmer
  • Jeg har smakt og syns ikke det var noe særlig. Spiser sjelden
    24 stemmer
  • What?? Never ever
    68 stemmer
  • Brokkoli
    2 stemmer
#1

Mex sa for siden:

Ingen som har laget denne enda? Det må vi jo ha!

Poll kommer


#2

Toffskij sa for siden:

Pingler! :hehehe:


#3

Kirsebær sa for siden:

Ikke helt rått. Men biffen min skal bare ha stekeskorpe utenpå. :nemlig:


#4

Bille sa for siden:

Jepp. Blir det "nei" i pollen da?


#5

Primrose sa for siden:

Biff kan gjerne være bloody as hell og tartar er jo snaskens! :nam:


#6

Neket sa for siden:

Nei, det må være stekt utenpå. Men biffen må være blodig. :jupp:


#7

Myria sa for siden:

Nei, jeg spiser ikke rått kjøtt. Jeg kunne nok strukket meg til å spise carpaccio e.l. hvis jeg fikk det servert, men jeg ville ikke valgt det selv og rått kvernet kjøtt slik mange i den andre tråden spiser er ikke noe for meg. Jeg liker biffen min medium stekt (dog heller litt for lite enn litt for mye stekt). Rosa, men ikke noe blod.


#8

millact sa for siden:

Er du gal?

Jeg har spist carpaccio på fin restaurant i Brugge, men ellers ikke. Det var absolutt godt.

Rå karbonadedeig? Nei takk!

Liker biffen medium stekt, mot litt rosa, kan godt være litt blodig.


#9

Syrin sa for siden:

Vil ha medum steikt biff. Rosa kjøttsaft. Eg har ete tartar of carpaccio og syns det er godt, men eg syns litt steikeskorpe smakar betre :)


#10

Pøblis sa for siden:

Oh yes baby give it to me!! :vilha:

:hyper:


#11

maggypop sa for siden:

Jeg spiser gjerne carpaccio, men ikke rå karbonadedeig. :nono:


#12

Tangerine sa for siden:

Nei. Jeg liker medium stekt biff.


#13

Inagh sa for siden:

Jeg spiser ikke rått kjøtt, eller rå fisk for den saks skyld. Jeg har fått servert carpaccio, men klarte ikke for mitt bare liv være høflig nok til å spise det opp.

Biffen min skal være medium stekt, gjerne rosa i midten, men den skal ikke raute når jeg setter gaffelen i den. :nemlig:


#14

Vianne Rocher sa for siden:

:jupp:

Men ikke karbonadedeig, nei. Carpaccio og biff tartar. Og bloddryppende biff :hjerter:.


#15

Madicken sa for siden:

Biffen min kan godt være stekt, medium er bra. Rå kjøttdeig, derimot :vilha: , selv om jeg foretrekker kjøttkakene mine stekt, og ikke rå, når jeg tenker meg om.


#16

Smoothie sa for siden:

Nei, byr meg imot.

Jeg kunne likegodt spist levende larver eller noe!


#17

Milfrid sa for siden:

:nemlig:

Og jeg er ram til å småspise av biffdeigen når jeg steker.


#18

Skilpadda sa for siden:

Spiser gjerne rått kjøtt, men ikke kjøttdeig eller karbonadedeig som jeg kjøper ferdig kvernet.


#19

Primrose sa for siden:

:rofl:


#20

Rabbit sa for siden:

Neitakk, det kunne jeg ikke tenkt meg å vurdere engang. Inagh: :rofl:


#21

Tallulah sa for siden:

Jeg liker ikke blodig biff, jeg liker ikke den glatte og slimete konsistensen. Meduim er best. Men jeg spiser både Carpaccio og tartar, og mauler rå karbonadedeig. Jeg tvang meg selv til å slutte litt med det da jeg gikk gravid, siden mamma ble helst hysterisk da hun hørte om det. Jeg følte meg litt Rosemary's baby.


#22

Kirsebær sa for siden:

Jeg stemte nei i pollen.


#23

polarjenta sa for siden:

Nei, det kunne ikke falle meg inn i måneskinn. Alt kjøtt skal være godt stekt.:)


#24

Nenne sa for siden:

Nei, det gjør jeg ikke. Medium stekt passer bra for meg.

Jeg spiser i grunnen ikke rå fisk heller. Sushi er ikke min greie. Røkelaks er vel det nærmeste jeg kommer.


#25

Susse sa for siden:

Nei,grøss og gru. Skal til og med ha biffen gjennomstekt. Som liten kan jeg husket at jeg likte rå kjøttdeig, men har ikke spist det på over 30 år, og kommer heller ikke til å forsøke.


#26

Pøblis sa for siden:

Jeg elsker rå fisk også. :hyper: Og østers. Rå sjøsnegler har jeg også spist. :vilha:


#27

Myria sa for siden:

Huff, nei, rå fisk er mye verre enn rått kjøtt. Jeg kan presse ned det meste om jeg får det servert hos andre, men ikke rå fisk, det spiser jeg bare ikke.


#28

løve70 sa for siden:

Samme her:)

Biffen liker jeg best en mellomting mellom rå og medium. Den må være litt blodig, men ikke helt rå.


#29

Fintdethei! sa for siden:

Haha, nei. Og biffen skal være gjennomstekt.


#30

nolo sa for siden:

Jeg spiser sushi med stor entusiasme, men vil helst ha stekt kjøtt.


#31

Mirmell sa for siden:

Nei, det frister ikke på noen måte.


#32

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg synes ikke det er ekkelt, men liker ikke tartar så godt. Carpaccio er heller ikke veldig godt.

Biffen skal være blodig. Så rautende okse med svimerke blir vel min variant. :knegg:


#33

gnuri sa for siden:

Jepp- enig!


#34

gnuri sa for siden:

-og enig her også :jupp:


#35

carmenzita sa for siden:

Nei,alt skal være godt gjennomstekt!!


#36

Acino sa for siden:

Jeg svarte nei men speka kjøtt som fenalår og spekeskinke er vel strengt tatt rått kjøtt og det spiser jeg. Men rå kjøttdeig og den slags? Nei, aldri og kunne ikke tenke meg det heller. Medium stekt biff derimot, DET er godt det! :D


#37

Esme sa for siden:

Liker godt carpaccio, tartar er bare sånn passelig godt. Spiser overhodet ikke rå karbonadedeig.

Så jeg kan spise rått kjøtt, men synes ikke det er så godt.


#38

Fløyel sa for siden:

Signerer. Elsker sushi, så ja til rå fisk også.


#39

Anda sa for siden:

Ja, men ikke kjøttdeig/karbonadedeig.

Ikke fan av tartar, altså.


#40

Dansma sa for siden:

Elsker sushi! :nam: , men rått kjøtt - not so much :niks:


#41

Bloppy sa for siden:

Sushi og Carpaccio av fisk ja takk. Men kjøtt må være godt stekt.


#42

Morella sa for siden:

Ja! Jeg elsker det.


#43

Malama sa for siden:

Nei, ikke utover at spekemat jo formelt sett er rått (som i "ikke varmebehandlet" og det spiser jeg jo gjerne)

Biffen min skal ikke være blodig. Rosa i midten, ja, lett rød, men ikke rå nei.


#44

Divine sa for siden:

Jeg spiser det meste, men rått kjøtt er ikke helt meg. Det er kun nylig jeg har gått over til å be om medium stekt og ikke godt stekt når jeg er på restaurant.


#45

Lenam sa for siden:

Jeg er egentlig enda litt satt ut over at folk spiser rå karbonadedeig kjenner jeg. Stekte en pakke i dag, og grøsset litt for meg selv bare ved tanken.

Hilsen pysepingla


#46

007 sa for siden:

Nei, og det kunne ikke falle meg inn. Jeg brekker meg av for rå biff, og bare tanken på rødt og blodig kjøtt gjør meg uvel.


#47

polarjenta sa for siden:

Jeg også. Måtte grøsse litt.


#48

GinaK sa for siden:

Ikke noe rått eller blodig her heller.


#49

Tangerine sa for siden:

Det er ikke helt uten risiko å spise rå farse. Bruker dere det når dere lager tartar?


#50

elg sa for siden:

Storfekjøtt spiser jeg gjerne rått både som kjøttbiter og som kjøttdeig. Kylling og svinekjøtt skal være godt stekt.


#51

Filifjonka sa for siden:

Spiser carpaccio hvis jeg får det servert, men det kunne ikke falle meg inn å spise rå kjøttdeig eller rått kjøtt ellers. Biffen foretrekker jeg medium +. Hvis det flyter blod på tallerkenen syns jeg det er ekkelt

Sushi er godt.


#52

Appelsin sa for siden:

Spiser ikke kjøtt i det hele tatt.


#53

Bluen sa for siden:

Samme her. Og jeg liker biffen forholdsvis godt stekt.


#54

Pøblis sa for siden:

Jeg vet at det kan være farlig å spise rått kjøtt, så det er ikke uvitenhet som gjør at jeg fortsetter, det er at det er godt. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.