Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vifte til varme soverom

#1

liefje sa for siden:

Saa i en annen traad at man anbefalte vifte mot varme soverom. Kan noen gi med noen tips mht. hva slags vifte vi skal kjöpe. Hva er viktig aa tenke paa ved kjöp av slik? Hvilke typer finnes? Spesielle merker aa anbefale?

Jeg er redd for aa ha en som "blaaser for mye" for jeg tenker at det blir trekk = forkjölelse, men det er kanskje ikke slik? Har dere viftene paa hele natten eller bare om dagen?


#2

~TM~ sa for siden:

Vi har hatt en gulvvifte + full gjennomtrekk på soverrommet (uten å bli forkjølet), men det har ikke hjulpet godt nok så vi kjøpte en mobil aircondition på lørdag.

Jeg vil anta at takvifte er det mest effektive om det er vifte du vil ha.


#3

Gaia sa for siden:

Jeg syns ikke vifte fungerer på annen måte enn at den flytter den varme luften rundt i rommet, og vi har derfor kjøpt mobil aircondition sånn som TM.


#4

Ru sa for siden:

Vi har en stor og en liten bordvifte som vi bruker når det er som varmest. Jeg synes den lille er best, den lager ikke trekk - bare behagelig bris om man kan kalle det det.

Den lille ble opprinnelig kjøpt til å ha på kontoret den sommeren jeg var gravid, men har gjort mye nytte hjemme i etterkant.
For meg er det et must at det er gitter på den, slik at den også kan brukes på podens rom. Akkurat denne går ikke fra side til side, og det synes jeg er en fordel på barnerommet, ettersom det er lettere å stille den inn til å ikke blåse poden rett i nakken.

Den digre vi har er fra gubbens nato-tid på gloheite steder, og er litt for kraftig for min smak. Jeg føler rett som det er at det blir for mye trekk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.