Pelen sa for siden:
Kan jeg få den?
Jeg liker å bake og får det ofte til bare, men loff blir ikke så luftig og saftig som jeg ønsker med unntak om jeg baker den i leirgryte.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Pelen sa for siden:
Kan jeg få den?
Jeg liker å bake og får det ofte til bare, men loff blir ikke så luftig og saftig som jeg ønsker med unntak om jeg baker den i leirgryte.
Niobe sa for siden:
Bruk durumhvete eller pizzamel.
Daisy sa for siden:
Bruker du melk i?
Pelen sa for siden:
Ja, si det?!? Det var lenge siden jeg bakte loff for jeg føler at det ikke pleier å bli bra. I leirgryte gjorde jeg det ikke i hvert fall.Magica sa for siden:
Det beste er jo langtidshevet i leir/jerngryte. :) sånn som denne: ipad.dagbladet.no/2012/04/10/tema/mat/klikk/21049696/
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.