Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan sletter man seg?

#1

Nip sa for siden:

Hvordan sletter man seg fra forumet?


#2

007 sa for siden:

Send en PM til admin og be om å bli slettet.


#3

Nip sa for siden:

Ok, takk :)


#4

Bluen sa for siden:

Håper ikke du vil trekke deg på grunn av den mattråden, Nip!


#5

Turban Smukk sa for siden:

Jeg er ikke sikker på om jeg tenker på samme tråd, men hvis og i såfall: enig i dette.

Det går også an å sette seg selv på pause en stund, gjør det ikke? Hvis det er et alternativ da, jeg vet jo ikke hvorfor du vil slette deg, Nip.

Jeg liker å ha deg her i alle fall.


#6

Nip sa for siden:

Jeg vil slette meg fordi jeg blir bare lei meg i alle trådene jeg starter, føler meg alltid alene, og det føler jeg meg nok fra før.
Mange hyggelige og snille mennesker her :)
:) Var på mammanett også tidligere, men det slettet jeg meg helt fra, nå føler jeg for det her også.


#7

Skremmern sa for siden:

Vi er mange som har vært der, og det helt uten å ha startet såpass mange tråder om et så omdiskutert tema, som det du har. :knegg: Det jeg prøver å si er at mattråder og helse og alt dette vekker til live mange følelser, det er mange forskjellige meninger ute og går og når alt i tillegg foregår skriftlig, er det lett for at misforståelser oppstår. Jeg tar meg i å tenke at ditt fokus på mat og helse ikke er spesielt sunt, og at du er veldig opptatt av det, men bare jeg får tenkt meg litt om er jeg er sikker på at det ikke er noe problem, og at det bare er en liten del av deg selv du velger å dele med oss.

Håper du blir!


#8

Pøblis sa for siden:

Nip, jeg tenker at du kanskje ble lei deg for det jeg skrev i Sannheten på bordet-tråden. Jeg skrev det ikke for at du skulle bli lei deg, men fordi jeg er bekymret for deg fordi jeg tenker at du bekymrer deg alt for mye om maten du spiser og hvilken betydning det har for deg og sønnen din. Jeg mente ikke å være slem med deg eller få deg til å føle deg alene, men jeg synes det er leit å se at du tenker og bekymrer deg så mye for disse tingene. Jeg er forsker, eller ihvertfall på god vei til å bli det, og det betyr at jeg har lært meg å lese forskningsartikler og -rapporter. Jeg forsker ikke på mat og kosthold, altså, men jeg vet litt om forskningsmetode og hvordan man går frem når man forsker på noe og det er strenge regler for hvordan man må teste ting før man kan trekke slutninger. Jeg er ganske sint på sånne som geelmuyden, fordi de skremmer folk og fordi de/han legger sten til byrden for folk som synes at det er vanskelig nok fra før å vite hva man kan og ikke kan spise. Jeg kan godt slette kommentaren min iden tråden og det jeg har skrevet her, men jeg skulle ønske at du ble her. :klem:


#9

Michelle sa for siden:

Vent litt og gi oss en sjanse til. Du er ikke alene :klemmer:


#10

Tallulah sa for siden:

Så dumt at du blir lei deg, Nip. Jeg tror mange her føler omtanke for deg, og jeg syns det er oppriktig trist at du ikke føler deg frisk, og jeg tror man kan bli ganske desperat av krystallsyke. Jeg syns det er flott at du er opptatt av kosthold, men jeg blir bekymret for at fokuset gjør deg sykere.

Jeg syns du er en berikelse for forumet og vil gjerne at du blir, og at du kanskje prøver å engasjere deg i mer enn kosthold? :) Du har jo f.eks. god greie på fotografi og en mengde annet.


#11

Bille sa for siden:

Håper også du blir!


#12

Guttemammis sa for siden:

Jeg håper også du blir! :klemme:


#13

Harriet Vane sa for siden:

Det er alltid sånn: det er de som allerede er streng med seg selv som tar til seg tilbakemeldinger eller saker i media og prøver å bli enda flinkere. Flinkere til å amme, lage mat fra bunnen, trene, slanke seg, trene, jobbe, hva som helst. De som ikke bryr seg kan jo lese hundre bøker eller avisartikler, de tar det ikke til seg uansett om de burde eller ikke.

Jeg har ikke lest boken, men jeg tenker at den er nok ikke for deg. Du er bekymret nok allerede. Jeg har vært bekymret for deg lenge og jeg håper du blir her hvor du får fornuftige innspill fra smarte folk, snarere enn å tute med de alternativulvene som er ute, og bli enda mer redd og ha enda færre matvarer å velge mellom. Jeg skulle ønske du så omsorgen som ligger i de tilbakemeldingene du får. At du leste dem og tok dem til deg like lett som du kaster deg på nye bølger og diller.


#14

007 sa for siden:

Nip: Jeg synes du er fullstendig på bærtur på enkelte områder - men det synes jeg om alle som ikke er enig med akkurat meg. :knegg:
Du har sterke meninger om helse og mat, og det har mange andre her inne også. Du er kanskje litt mer kontroversiell i meningene dine enn andre og siden mat/helse/vekt kan være et ømtåelig tema for mange, så får du nok ganske mange og ganske sterke tilbakemeldinger på deler av det du skriver.

Jeg mener FP trenger et mangfold, og jeg håper du blir. Det håper jeg forresten at alle de andre som er uenig med meg gjør også.


#15

frukt sa for siden:

Du er ikke alene. :klem:


#16

Niobe sa for siden:

Du er ikke alene om å føle deg på sidelinjen. Jeg håper du blir her. Om jeg skal komme med et tips, så må det være å ikke legge hodet på hoggestabben hele tiden, om du ikke er i humør til det. Det er mange emner og diskusjoner jeg holder meg langt unna, samme hvor mye jeg har lyst til å ytre min mening. Mesteparten av tiden vet jeg det er lurest å la være, selv om jeg går i fella nå og da.


#17

Neket sa for siden:

:klemme:

Håper du blir!


#18

Señora sa for siden:

Jeg håper at du blir her (og jeg har ikke lest den aktuelle tråden). :klemme:


#19

Taien sa for siden:

Jeg håper du blir her Nip! Du har masse å bidra med, og er et viktig ledd i forumet.
Jeg forstår følelsen din, det er en følelse de fleste av oss har innimellom og spesielt når man har meninger og tanker som går litt på tvers av det som er "normalen" (tenker generelt nå, ikke bare forumet).

Jeg håper i alle fall at du blir her.


#20

Pelle sa for siden:

Jeg håper du blir Nip! Jeg leser ikke så mye om kosthold siden jeg ikke interesserer meg veldig for slikt. Men du bidrar jo med andre ting også.


#21

Pasta sa for siden:

Det er jo mangfoldet som gjør forumet så bra! Håper du velger å bli.
Som flere her sier, så tror jeg at mange av kommentarene kommer av oppriktig omsorg og bekymring for deg.
:klemme:


#22

Addison sa for siden:

Bli her da! :klemme:


#23

Isprinsessen sa for siden:

Jeg lærer masse av trådene dine så håper du blir!


#24

Perhonen sa for siden:

Nip, bli her du. :) Det er faktisk en veldig hyggelig og omsorgsfull gjeng. :klemmer:


#25

Input sa for siden:

Jeg håper du ikke tar dette på feil måte, men jeg må bare si det likevel. Jeg har ikke lest den aktuelle tråden (begynte, men sluttet da jeg atter en gang kom til noe som handlet om Nip og ikke trådens tema), for hver eneste gang jeg ser en mattråd startet av Nip, skjønner jeg hvor det bærer hen og ser utifra det du sier at det har gått sånn denne gangen også. Jeg skjønner at man er bekymret og vil vise omsorg, men jeg tenker også at når man har sagt i fra om bekymringen sin og ikke fått gehør noen ganger, er det på tide å ta hintet. Nip mener selv at det ikke er noe å bekymre seg for, og det må hun faktisk få lov til. Jeg synes det er veldig dumt hvis hver enste mattråd hun deltar i her inne ender opp med å handle om henne og ikke det som er trådens tema. Det skjønner jeg veldig godt at Nip blir lei av også, og jeg synes ærlig talt det er på tide å slutte.


#26

Pøblis sa for siden:

Denne tråden handlet ikke om Nip og hennes forhold til mat, den handlet om en bok som er skrevet med det som utgangspunkt at maten vi spiser, forgifter oss, og at mattilsynet vet hvor farlig det er og velger å holde det hemmelig for oss.


#27

Input sa for siden:

Jeg har lest innlegget ditt altså, og jeg synes det handler om Nip. Det er resten av tråden jeg ikke har lest, så mulig den kom tilbake på sporet igjen.


#28

Pøblis sa for siden:

Oki. Jeg skal se på hva jeg har skrevet.


#29

Trulte sa for siden:

Bli.....


#30

Røverdatter sa for siden:

Det er leit at du er lei deg, Nip, men jeg tror (og håper) at din type tilnærming til spørsmål om mat alltid vil møte motbør på FP. Jeg er enig med de som sier at vi trenger mangfoldet, og syns det er synd om du sletter deg.

Helt uavhengig av denne tråden og egentlig også den andre, så må jeg bare si at jeg er sjeleglad for at FP tar til motsvar mot den typen bøker og teorier. Det er litt av det som gjør det verdt å være her. Teorier om alt som er farlig og feil her i verden slukes ikke rått men blir utfordret på en intelligent måte og ofte også av kunnskapsrike brukere. Det syns jeg skal verdsettes.


#31

Minerva sa for siden:

Enig.


#32

Input sa for siden:

Akkurat det er jeg helt enig med degi. Det eneste jeg reagerte på i den tråden var at bekymring for en bestemt bruker fra tidligere ble dratt inn i denne tråden også.


#33

Polyanna sa for siden:

DET er jeg enig i, men hver - HVER - gang Nip skriver om mat så er reaksjonen forutsigbar og følger et fast mønster, der den begynner å handle om henne, om hvor bekymret alle er for ditt og datt og en del spekulasjoner om helsen hennes jeg ikke skal ta her. Jeg kan ikke si om de innleggene er inne på noe eller ikke, men jeg forstår inderlig godt at det tærer på.


#34

konsulenten sa for siden:

Dette er jeg helt enig i. Må innrømme at jeg har blitt irritert på Nip sine vegne en del ganger. Jeg hadde blitt oppgitt om det var meg som ble utsatt for bekymringer og velmente råd hver eneste gang. Spesielt når en prøver å diskutere noe annet enn seg selv, selvfølgelig. Jeg har også reagert på at noen skriver til henne som om hun er et barn. Sikkert ikke ment sånn, men det kan oppfattes sånn (jeg oppfatter det sånn) og jeg hadde blitt irritert om det var til meg. Også må jeg berømme Nip som bare svarer høflig og hyggelig tilbake.


#35

Bluen sa for siden:

Her har jeg tydeligvis gått glipp av veldig mye, for jeg så ikke dette før Geelmyuden-tråden, jeg (der har man igjen for å proppe seg med palmeoljespekkede pepperkaker i stedet for å være opptatt av riktig mat, tenker jeg :flau: ). Da skjønner jeg reaksjonen til Nip bedre.


#36

Nip sa for siden:

Takk. Jeg har ikke mange interesser, og en av dem er kosthold. Det er synd at jeg ikke kan få diskutere dette på en vanlig å saklig måte uten at jeg blir halshugd fordi jeg er ett ytterpunkt, kanskje det er noe å lære for andre her også, enn at "nei, denne Nip er bare sinnsykt, stakkars syke Nip som tror kosthold har noen effekt på livet - håper hun snart tar seg en pannekake så alt kan bli bra"

Jeg ventet egentlig på svar fra admin om sletting, men den er ikke kommet enda… så da får jeg se. Det er hyggelig å ha ett forum å være på, fordi det er litt sosialt og jeg ikke er så altfor sosial i hverdagen pga krystallsyken. :)


#37

Nera sa for siden:

Du er langtfra den eneste her inne som har spesielle tanker og meninger om kosthold, men jeg ser ikke at andre får samme mengde motbør og nedlatende holdninger (kanskje jeg selv også har vært skyldig der, i så fall beklager jeg). Det jeg reagerte på ved Geelmuyden-tråden, var først og fremst den nyreligiøse, blottet for vitenskapelig argmentasjon-måten budskapet blir presentert på.

Jeg håper du vil fortsette å være her inne. :)


#38

Tallulah sa for siden:

Jeg tror nok du må regne med å få motbør for noen av påstandene dine Nip, men vi (jeg) kan bli flinkere til å ikke linke alt opp mot hvordan vi (jeg) oppfatter ditt personlige forhold til mat.


#39

Niobe sa for siden:

Kontroversielle påstander må man nesten forvente at vekker følelser, ja. Men jeg kan være enig i at personfokuset kan bli voldsomt. Og jeg beklager at jeg har bidratt til det i enkelte tilfeller.

Men, generelt sett, om innleggene man skriver lett møter motbør, så kan det lønne seg å se på måten man ordlegger seg på. Kanskje særlig når det er emner man har lett for å bli engasjert i.


#40

Esme sa for siden:

Jeg er veldig enig i dette, det er klart det må tære på.

Så andre kanskje kan bli flinkere til å svare faktabasert. På den andre side så blir jo kommentarene personlig jo mer personlig en er selv også. Ikke at Nip skal la vær å fortelle, det er mer en naturlig konsekvens av hva man forteller om seg selv. Det farger og gir kontekst til spørsmål man stiller.

Om jeg hadde spurt i mange tråder om symptomer som veldig gjerne hadde kunnet komme av stress, så hadde jeg nok fått råd om å kutte ned på arbeidsbelastning fordi jeg har skrevet om hvor mye jeg jobber.

Derimot får jeg aldri råd om å spise mer. :knegg:


#41

Niobe sa for siden:

Jeg forstår hva du mener. Jeg har emner jeg er lidenskapelig interessert i, og har mange meninger og tanker om, men som jeg faktisk så godt som aldri diskuterer her på forumet. Det er mye fordi jeg vet flertallet er uenige med meg, og heller ikke vil kunne forstå mine synspunkter, og at jeg ikke kan redegjøre for dem på en grei måte i innleggsform i en diskusjon med høyt tempo. Dermed vet jeg at det er alt for stor fare for feiltolkning og vrangtolkning, og om det da er emner som er viktige for meg så blir jeg lei meg. Da er det mye greiere å la være.

Jeg er syk og hjemmeværende, så FP har en sosial funksjon for meg. Men det er en tid og et sted for det meste, og jeg har en liste med ting som FP ikke er for. Da fungerer det mye greiere. Hvert til sitt bruk.


#42

Mani sa for siden:

Jeg tror også at kosthold er essensielt for å fungere optimalt uten at jeg vet helt hva jeg mener det innebærer for meg. Men jeg ser det på andre områder som jeg overfører.


#43

Nip sa for siden:

Takk for hyggelige ord. som dere ser - er jeg her enda og blir litt til :)


#44

Millen sa for siden:

Så hyggelig at du blir. :)


#45

Susse sa for siden:

Glad for at du blir Nip. :blomst:


#46

Anne C sa for siden:

Så flott at du blir!



#48

Perhonen sa for siden:

Fint:dulte: Det et bra Nip. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.