Nip sa for siden:
Dette er kanskje noe av det særeste jeg har prøvd, men jeg synes den ble skikkelig god - man burde nok være vant til å spise litt anderledes for å like den, men når sønnen min på 10 har spist en bit begge gangene jeg har lagd den (uten at han synes den er rågod :p men han ville aldri i verden smakt på tunfisk)
Bunnen blir tynn og sprø og holder seg veldig godt sammen. Jeg pleier å snu den når den har stekt seg uten fyllet så legger jeg på fyll og sette den inn igjen :)
Toppingen kan man jo velge helt selv, det er godt med litt smaksrikt pålegg. Jeg har prøvd med pesto, ost og stek pølse på også.
Den er god kald også synes jeg :) Om noe tørr å prøve er det kult å høre om den faller i smak eller ei. Kjempe enkel er den også å lage
Bunn
1 boks tunfisk i vann - klem ut vannet
20 gram fullkornsrismel
20 gram soyamel
2 små egg
1 ts oregano
1/2 ts hvitløkskrydder
1/2 ts chili
Fyllet kan du egentlig velge helt selv. Jeg stekte løk, hvitløk sammen med kjøttdeig, og en boks hakkede tomater. Krydret med pepper, basilikum og oregano. Toppet det hele med ost
Bland alt til deigen sammen, og smør det tynt på ett bakepapir.
stek nederst i ovnen på 225 grader i 12 -15 minutter.
Ha på fyll. .
Stek i ytterligere 10 -12 minutter nederst i ovnen.
Server og nyt!