Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet på kraft?

#1

Floksa sa for siden:

Fredag kokte jeg salt svinekjøtt.
Krefta og restene ble satt kaldt og har stått kaldt siden.
Den er helt ok å lage suppe på i dag ja?
Den har stått på 2-3 grader, med tykt fettlokk.


#2

Nima sa for siden:

Stått kaldt siden fredag? Det hadde jeg lett brukt. :)


#3

Harriet Vane sa for siden:

Lukter den surt?

Smaker den vondt?

Hvis svaret på disse spørsmålene er nei, så må du bare bruke den. Hvis svaret på ett av dem er ja, så skal du kaste den.

Jeg tipper svaret er nei, jeg kokte kalkunkraft søndag som jeg brukte lørdag etter at den hadde stått under lokk i kjøleboden og den var ypperlig.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.