Mannen har bursdag, og ingen har så mye bursdag som ham. Dermed må det være kake, selv om vi skal på fjellet, og det må være brynekake. Sa hun spisst.
Såh. Sukkerbrødet står i ovnen, siden jeg skal drikke uanstendige mengder champis på jentebytur i morgen. :filer: Den skal da ikke spises før lørdag - da bør den helst fryses, antar jeg?
Fryses den bare med formen på hvis den fryses uten glasur?
(Jada, lang historie for et egentlig enlinjespørsmål. Men et sted må man jo klage litt. :knegg: )
Glasur på sukkerbrød? Det skal være krem på sukkerbrød! : skingrestemme:
Men for å svare på spørsmålet ditt: aner ikke. Men om det hadde vært meg hadde jeg fryst det i silikonformen min, men antagelig pakket det i plastfolie eller noe først. Jeg hadde ikke fryst det direkte i en sånn hard form.
Jeg hadde bare pakket den i folie og plast og frosset den uten formen. Det går ellers helt fint å fryse kaker i metallform, for eksempel med iskake, men det er jo ingen grunn til å ha med formen her.