Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sukkerbrød - fryses i formen?

#1

Candy Darling sa for siden:

Mannen har bursdag, og ingen har så mye bursdag som ham. Dermed må det være kake, selv om vi skal på fjellet, og det må være brynekake. Sa hun spisst.

Såh. Sukkerbrødet står i ovnen, siden jeg skal drikke uanstendige mengder champis på jentebytur i morgen. :filer: Den skal da ikke spises før lørdag - da bør den helst fryses, antar jeg?

Fryses den bare med formen på hvis den fryses uten glasur?

(Jada, lang historie for et egentlig enlinjespørsmål. Men et sted må man jo klage litt. :knegg: )


#2

Palmen sa for siden:

Glasur på sukkerbrød? Det skal være krem på sukkerbrød! : skingrestemme:

Men for å svare på spørsmålet ditt: aner ikke. Men om det hadde vært meg hadde jeg fryst det i silikonformen min, men antagelig pakket det i plastfolie eller noe først. Jeg hadde ikke fryst det direkte i en sånn hard form.


#3

Candy Darling sa for siden:

Glasur og glasur, det er en sånn sjokoladesmørblanding som vendes inn i pisket krem. :blablabla:

Dette er en vanlig aluminiumsform.


#4

Palmen sa for siden:

Da hadde jeg pakket den i plastfolie, lagt den i formen og deretter i fryseren. :jupp:

Blir sikkert super bursdag!


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg hadde bare pakket den i folie og plast og frosset den uten formen. Det går ellers helt fint å fryse kaker i metallform, for eksempel med iskake, men det er jo ingen grunn til å ha med formen her.

Hva er brynekake?


#6

zinatara sa for siden:

Hva er brynekake?


#7

Filifjonka sa for siden:

Jeg googlet brynekake, og det eneste som kom opp var denne tråden. :)


#8

Candy Darling sa for siden:

Det er sukkerbrød med en krem med smeltet sjokolade og smør blandet med pisket krem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.