Nip sa for siden:
Noen som har en finfin oppskrift på det med sopp og fløte f.eks?
noen triks for mørt kjøtt?
Skal lage det nå :)
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Nip sa for siden:
Noen som har en finfin oppskrift på det med sopp og fløte f.eks?
noen triks for mørt kjøtt?
Skal lage det nå :)
Hyacinth sa for siden:
Jeg lager det sjelden, men de få gsngene jeg har gjort det, har jeg brukt denne:
www.godt.no/#!/oppskrift/1238/hoestens-beste-gryte-klassisk-finnbiff-med-en-vri
emm sa for siden:
Det er kjempegodt! Henger for tips. :jupp:
Røverdatter sa for siden:
Jeg lager det med løk, salt, pepper, litt vann, litt fløte, 7-8 knuste einebær og en bit brunost. Har alt av grønnsaker og tilbehør ved siden av siden reinsdyrsmaken står seg så godt alene.
Bruner kjøttet rask rett fra frossen tilstand og lar det trekke i noen få minutter sammen med øvrige ingredienser. Koker det for lenge syns jeg det blir fort seigt.
Nip sa for siden:
Jeg lagde det i går og det gikk ganske så fint, mørt og godt :)
La ut oppskriften i bloggen min (som jeg bruker som min egen kokebok om jeg skal lage ting igjen) :)
ninabakke.blogspot.no/2013/11/reinsdyrkav.html
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.