Jeg skal være vert for årets nissefest.
Vi blir ca 15 damer som skal samles. Vi spiser grøt og drikker rød saft, og alle har nisseluer på. Dette er en tradisjon vi har hatt i 10 år nå, og en veldig hyggelig greie.
Jeg tenker at jeg vil servere noe til et glass musserende når de kommer. Men hva? Noen som har noen tips til meg? Bør være relativt enkelt å lage. Jeg er ingen gourmet kokk dessverre. :humre:
Jeg lurer også på om jeg ikke burde hatt noe hjemmelaget og søtt å servere utpå kvelden til kaffen. Gjerne noe lavkarbo for min egen del. :jupp:
Også hadde jeg satt pris på tips om morsomme julesanger vi kan synge.
Har du noen på lager? Bring them on!
Takk for tips! Jeg er selvfølgelig innstilt på å forberede. :knegg: Dette ser passe ukomplisert ut. :jupp: Hvor lenge og på hvilken varme skal nøttene ristes?
Pepperkaker med ost er nok ikke aktuelt dessverre. Vertinnen spiser ikke muggost. :eek: Og et par av gjestene i hvertfall, er relativt sære i matveien. Så jeg tviler på at de spiser det.