Ole Brumm sa for siden:
Jeg er ikke så glad i delfiafett-smaken, hva kan jeg bytte ut kokosfettet med for å unngå den smaken det gir? Skal bruke den i julesnop, til f.eks risboller.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Ole Brumm sa for siden:
Jeg er ikke så glad i delfiafett-smaken, hva kan jeg bytte ut kokosfettet med for å unngå den smaken det gir? Skal bruke den i julesnop, til f.eks risboller.
Niobe sa for siden:
Delfiafett smaker da ikke kokos..?
Ole Brumm sa for siden:
Nei jeg viste ikke hvordan jeg skulle beskrive smaken, men det setter en smak, som jeg ikke er glad i...
Niobe sa for siden:
Usaltet smør går kanskje an å bruke i stedet.
Nenne sa for siden:
Du kan kanskje prøve Flott matfett?
Ole Brumm sa for siden:
Hm, jeg får kjøpe inn og teste.
Dixie Diner sa for siden:
Hvor mye kokosfett bruker du da? Jeg bruker denne (smaker overhodet ingenting) og bruker uansett bare 1 ss kokosfet (og et par ss margarin) til 300 gram sjokolade når jeg lager risboller/rissjokolader til jul.
Ole Brumm sa for siden:
Olje? Poenget er vel mest å få sjokoladen til å holde seg i fast form ved romtemperatur. Har ikke oppskriften her og husker ikke hvor mye jeg bruker...
frukt sa for siden:
Kokosolje er i fast form. Det begynner ikke å smelte før ved ca 24 grader.
Dixie Diner sa for siden:
Kokosfett får sjokoladen til å smelte fortere i romtemperatur, faktisk, så jo mindre kokosfett, jo fastere blir sjokoladen. Jeg bruker altså veldig lite.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.