Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kenwoodeiere: Bruker dere denne?

#1

Frøken Fjong sa for siden:

Bruker dere denne til gjærdeig? Syns den er genial ettersom den skraper deigen fra kantene som en slikkepott, men tror ikke maskina liker den så godt...Den går nemlig saktere etter å ha gått ca 5 minutter. Bruker den kun på laveste hastighet. Er det ikke meninga at den skal brukes til gjærdeig??


#2

Ru sa for siden:

Denne hva da?


#3

kamp sa for siden:

Bruker hva da? Har du bilde?


#4

Frøken Fjong sa for siden:

Hehe - bilde hadde kanskje vært lurt ja ;) ...og jepp, det ble stort nok!!:eek:


#5

Ru sa for siden:

Det ble stort nok, ja. :skratte:

Har ikke sånn, bruker eltekroken til gjærdeiger. :nemlig:


#6

Matilda sa for siden:

Har aldri sett. Jeg bruker eltekrok til gjærdeig, stor ballongvisp eller k-spade til kakerøre, avhengig av konsistens.


#7

Røverdatter sa for siden:

Jeg bruker den der til klissete kakerører. Til gjærdeig er det eltekroken som gjelder.


#8

Linella sa for siden:

Jeg tror den der er ment for mykere rører enn en gjærdeig. Til gjærdeig er det vel helst eltekroken som skal brukes. Har man en passe fast gjærdeig blir sidene og bunnen i bollen etter min erfaring ganske så deigfrie uansett.


#9

kamp sa for siden:

Deig bruker jeg eltekrok

Den kroken er genial til å mikse kjøttdeig med for å lage kjøttpudding eller kjøttkaker


#10

Bluen sa for siden:

Jepp! Og til glasurer og sånt. Jeg ville ha bekymret meg hvis det var slik at maskina begynte å gå saktere og saktere - den forrige vi hadde, kortsluttet, rett og slett. Det sa bare stopp og begynte å ryke.

Du fant ikke et litt større bilde? :blafre:


#11

Frøken Fjong sa for siden:

Hm, ok - da bør jeg vel slutte med denne da:(
Takk for hjelpa:riktig:


#12

My sa for siden:

En slik har jeg ikke til min. Jeg bruker eltekroken til gjærdeig, men synes den er helt håpløs. Hele deigen klumper seg rundt kroken, og snurrer bare rundt og rundt uten å egentlig bli eltet. Må skrape den av kroken mange ganger i løpet av en elting, eller skru på veldig høy hastighet for at den skal bli knadd.


#13

Selma sa for siden:

Jeg bruker eltekroken til gjærdeig. Den du la inn bilde av bruker jeg til å røre smør og sukker hvitt og til litt faste kakedeiger


#14

Ru sa for siden:

Jeg trenger den der, tror jeg. :gruble:


#15

Cuyahoga sa for siden:

Har du veldig liten deig? :gruble:


#16

Neket sa for siden:

Jeg bruker den til det meste, men ikke til gjærdeiger. Bruker den til alt som ikke trenger visp eller eltekrok.


#17

My sa for siden:

Selvsagt størst problem når deigen er liten, men det varierer jo ettersom hva jeg baker da. Av og til har man en liten deig. F.eks hvis man lager pizza.

#18

Geitrams sa for siden:

Det samme skjer hos meg hvis det er en deig med lite væske, f.eks pizzadeig. Tilsetter jeg litt mer væske, blir den bedre. Men til slutt snurrer den rundt kroken igjen, og da avslutter jeg eltingen. Med brøddeig er det ikke noe problem, den lager jeg alltid veldig løs.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.