Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God kjøpe- eller posekake

#1

nokon sa for siden:

Eg nekter å tru at eg spør om dette, for eg er svært glad i å bake og liker å lage kaker, eksperimentere og prøve ut nye lag-på-lag-oppskrifter. Nå skal vi ha familien på bursdag (middag og kake) og eg er ikkje frisk nok til å bake. Det har blitt mumla litt om Toro-vafler og ferdig bløtkakebunn frå min kjære, men eg er negativ.

Så mitt spørsmål er: kva slags pose-kakemix eller butikkjøpt kake fungerer i smak?


#2

dea sa for siden:

Toro sin brownie er eneste posekaken jeg synes er god.


#3

Floksa sa for siden:

Jeg har aldri opplevd at folk faktisk smaker forskjell.


#4

Krem sa for siden:

Langpannebrownies pimpet opp med grovhakket kokesjokolade og hvit sjokolade blir faktisk veldig bra!


#5

Simone sa for siden:

Eg likar også Toro sin Brownie. Og så likar eg sånn ferdig kake med Dajm-kuler som ligg i frysedisken. Heiter den Almondy, tru?


#6

tink sa for siden:

Jeg har solgt torovafler på en tidligere jobb og statig fått skryt for smaken og spurt om den hemmelige oppskriften.

Toro si langpanne sjokoladekake er vel også helt kurant.

Jeg er også flink til å kjøpe helt ferdige gode kjeks når det trengs noe lettvint og godt.

Dersom det ikke er mange barn der, så kan du glitre til med å sette fram litt god sjokolade.


#7

vixen sa for siden:

Brownies synes jeg også er god. En av de beste browniene synes jeg faktisk. Ellers så er jeg glad i Daim mousse som man kjøper på pose. Der man pisker pulveret med melk og så blander den i pisket krem. Lettvint og deilig.


#8

Lavender sa for siden:

Toro Brownies. Jeg har byttet margarin med Cocosa, til de som liker kokossmak. Eller jeg tilsetter 100 gr usaltede peanøtter eller cashewnøtter.


#9

vixen sa for siden:

Av hjemmelaget som er lettvint så er jo pavlova et godt alternativ. Tar ikke noe særlig lenger tid å piske den marengsen enn det gjør å blande en toropose.


#10

Madicken sa for siden:

Toros lyse muffinsrøre. Med et par skjeer bakekakao og rikelig med hakket hvit og mørk kokesjokolade, blir dette verdens beste muffins! :nam:


#11

Magica sa for siden:

Toro brownies!


#12

Fløyel sa for siden:

Møllerens gulrotkake er god, men pisk opp kremen med philadelphia ost.

Man kan også servere vaniljeis m/varme bær og litt konfekt i bursdag.


#13

Luftslottet sa for siden:

Jeg ville tatt ferdigkaker i frysedisken. Suksessterte og varme brownies med is og bær.

Eller kanskje de var høflige? :knegg:
Jeg nekter å tro at folk ikke smaker forskjell, men det er nok ikke alle som bryr seg. Det er som regel samværet, ikke kakene, som er greia.


#14

gnuri sa for siden:

De røde posene med brownies synes jeg er bedre enn Toro sin. Hvis du tilsetter valnøtter og hakket hvit sjokolade, blir den riktig så god. Jeg bruker forøvrig olje i stedet for margarin.


#15

Snippa sa for siden:

Jeg tror heller ikke folk smaker forskjell på en del av kakene.
Toro brownies synes jeg faktisk er bedre enn de fleste oppskriftene jeg har prøvd.
Ellers har Spar en ostekake med gelelokk i frysedisken som faktisk var et helt greit akternativ til å bake selv. Fikk den servert her en dag, og den smakte helt fint og så fin ut.


#16

vixen sa for siden:

Oreodessert er jo også godt.


#17

løve70 sa for siden:

Tor brownies er faktisk overraskende god. Det finnes også en fra Betty Crocker som er veldig god. Lurer på om det er denne?


#18

Floksa sa for siden:

Utfra uttrykket når de spør om oppskriften tror jeg ikke det :knegg:


#19

pippo sa for siden:

Pavlovabunn fra Toro er faktisk kjempegod. Ellers er det alltid superstas med is på boks ( et par forskjellige typer) og skåler med non-stop, knust Daim, bær, nøtter og sjokoladesaus på flaske.


#20

Bloppy sa for siden:

De Toro vaflene er veldig gode altså! Og brownie fra Toro. Kjøp et par poser med frossen skogsbærblanding og varm de forsiktig opp. Server med brownies og is. :nam:


#21

mkj sa for siden:

Samme har jeg opplevd. Hadde gjester på "tapas" - masse hjemmelagde greier. Det eneste de spurte om oppskriften på var langpannekaka fra Toro.


#22

Flubby sa for siden:

Det finnes en krydderkakemix som er ganske god. Brownies også, så lenge de ikke overstekes :)


#23

nokon sa for siden:

Takk for gode innspel. Det kan godt hende mange av posemixane er like gode som heimebaka, men sidan eg er såpass glad i å bake sjølv har eg aldri prøvd dei ut. Så då er det godt med erfaringar med kva som fungerer.

Vi lander visst på å kjøpe inn nokre boksar med litt ekstra god is og litt frukt og bær og sjokolade, og så dropper vi heile kaka. Så bruker Manne kreftene på å rydde, og gjere det koseleg her.


#24

Heilo sa for siden:

Høres veldig lurt ut, nokon!


#25

Elise sa for siden:

Denne kaken er UTROLIG god, og egner seg særdeles godt med is og bær ved siden av. :jupp: Finnes i frysedisken.


#26

C3PO sa for siden:

Jeg smaker tydelig forskjell, men merker at hvis jeg har kommet meg i skade for å servere Betty Crocker smaker ikke gjestene mine forskjell, mens jeg merker en tydelig syntetisk smak.

Ellers er jeg enig i at Toro Brownies er en god løsning. Jeg får dem faktisk ikke til, men blir veldig glad når jeg får dem servert.


#27

Bergensis sa for siden:

Både Toro langpanne, Toro Brownies og Toro lyse muffins er heilt kurante. Eg brukar derimot ikkje ferdigglasur, for der har eg enda til gode å finne noko som smakar som det bør gjere. Toro lyse muffins kan varierast med Nonstop eller eplebitar med kanel og perlesukker.


#28

Mrs. S sa for siden:

Drar opp denne siden det er jul SNART. :eek:

Jeg har prøvd 2 av Møllerens Julekakemikser som Rema selger.

Denne ble favoritten. Jeg husker ikke husker hvilken oppskrift jeg har brukt i fjor. Da sparte jeg tid på å søke og lete. Det er så mange oppskrifter. Utseendet ble "riktig" og det følger med en rød "mattusj" til å pynte med. Slipper lete etter det i andre butikker. Alt i ett. Jeg har ikke smakt på de ennå, men ungene spiser som gale. Tror jeg må ha en pakke til. Eneste er at deigen meget løs og man må regne med å bruke mye mel til utbakingen. Men sånn er de en lager fra bunnen også...ja?

Nøtterosene var fint og lettvint. Jeg har ikke lagd de på 10 år, minst. Sparer tid og oppvask på å ikke male hasselnøtter selv. Og så slipper jeg å ha eggeplommer til overs. Veldig søt røre. Jeg hadde i litt mandelmel og mer vann, siden jeg hadde mandelmel i huset. Pyntet hver med en hel hasselnøtt. Pene kaker å ha på kakefatet. Smaken er bra, siden jeg ikke har hatt hjemmelagete på årevis har jeg ikke noe å sammenligne med.

Jeg har ikke prøvd kransekakestenger og kokosmakroner. Her er en test av kokosmakronene: www.dinside.no/925450/ferdig-kokosmakronmiks-fra-mollerens


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.