Eg nekter å tru at eg spør om dette, for eg er svært glad i å bake og liker å lage kaker, eksperimentere og prøve ut nye lag-på-lag-oppskrifter. Nå skal vi ha familien på bursdag (middag og kake) og eg er ikkje frisk nok til å bake. Det har blitt mumla litt om Toro-vafler og ferdig bløtkakebunn frå min kjære, men eg er negativ.
Så mitt spørsmål er: kva slags pose-kakemix eller butikkjøpt kake fungerer i smak?
Brownies synes jeg også er god. En av de beste browniene synes jeg faktisk. Ellers så er jeg glad i Daim mousse som man kjøper på pose. Der man pisker pulveret med melk og så blander den i pisket krem. Lettvint og deilig.
Av hjemmelaget som er lettvint så er jo pavlova et godt alternativ. Tar ikke noe særlig lenger tid å piske den marengsen enn det gjør å blande en toropose.
Jeg ville tatt ferdigkaker i frysedisken. Suksessterte og varme brownies med is og bær.
Eller kanskje de var høflige? :knegg:
Jeg nekter å tro at folk ikke smaker forskjell, men det er nok ikke alle som bryr seg. Det er som regel samværet, ikke kakene, som er greia.
De røde posene med brownies synes jeg er bedre enn Toro sin. Hvis du tilsetter valnøtter og hakket hvit sjokolade, blir den riktig så god. Jeg bruker forøvrig olje i stedet for margarin.
Jeg tror heller ikke folk smaker forskjell på en del av kakene.
Toro brownies synes jeg faktisk er bedre enn de fleste oppskriftene jeg har prøvd.
Ellers har Spar en ostekake med gelelokk i frysedisken som faktisk var et helt greit akternativ til å bake selv. Fikk den servert her en dag, og den smakte helt fint og så fin ut.
Pavlovabunn fra Toro er faktisk kjempegod. Ellers er det alltid superstas med is på boks ( et par forskjellige typer) og skåler med non-stop, knust Daim, bær, nøtter og sjokoladesaus på flaske.
De Toro vaflene er veldig gode altså! Og brownie fra Toro. Kjøp et par poser med frossen skogsbærblanding og varm de forsiktig opp. Server med brownies og is. :nam:
Takk for gode innspel. Det kan godt hende mange av posemixane er like gode som heimebaka, men sidan eg er såpass glad i å bake sjølv har eg aldri prøvd dei ut. Så då er det godt med erfaringar med kva som fungerer.
Vi lander visst på å kjøpe inn nokre boksar med litt ekstra god is og litt frukt og bær og sjokolade, og så dropper vi heile kaka. Så bruker Manne kreftene på å rydde, og gjere det koseleg her.
Jeg smaker tydelig forskjell, men merker at hvis jeg har kommet meg i skade for å servere Betty Crocker smaker ikke gjestene mine forskjell, mens jeg merker en tydelig syntetisk smak.
Ellers er jeg enig i at Toro Brownies er en god løsning. Jeg får dem faktisk ikke til, men blir veldig glad når jeg får dem servert.
Både Toro langpanne, Toro Brownies og Toro lyse muffins er heilt kurante. Eg brukar derimot ikkje ferdigglasur, for der har eg enda til gode å finne noko som smakar som det bør gjere. Toro lyse muffins kan varierast med Nonstop eller eplebitar med kanel og perlesukker.
Jeg har prøvd 2 av Møllerens Julekakemikser som Rema selger.
Denne ble favoritten. Jeg husker ikke husker hvilken oppskrift jeg har brukt i fjor. Da sparte jeg tid på å søke og lete. Det er så mange oppskrifter. Utseendet ble "riktig" og det følger med en rød "mattusj" til å pynte med. Slipper lete etter det i andre butikker. Alt i ett. Jeg har ikke smakt på de ennå, men ungene spiser som gale. Tror jeg må ha en pakke til. Eneste er at deigen meget løs og man må regne med å bruke mye mel til utbakingen. Men sånn er de en lager fra bunnen også...ja?
Nøtterosene var fint og lettvint. Jeg har ikke lagd de på 10 år, minst. Sparer tid og oppvask på å ikke male hasselnøtter selv. Og så slipper jeg å ha eggeplommer til overs. Veldig søt røre. Jeg hadde i litt mandelmel og mer vann, siden jeg hadde mandelmel i huset. Pyntet hver med en hel hasselnøtt. Pene kaker å ha på kakefatet. Smaken er bra, siden jeg ikke har hatt hjemmelagete på årevis har jeg ikke noe å sammenligne med.