Hyacinth sa for siden:
Hva skal vi ha til middag i morgen?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Hyacinth sa for siden:
Hva skal vi ha til middag i morgen?
liefje sa for siden:
Jeg skjönner ikke problemet. Man trenger vel ikke poteter?
Martis sa for siden:
Søndagsåpne butikker?
Nextlife sa for siden:
Potetmospulver? Ris? Couscous? Rotgrønnsaker?
Rett og slett, hva har du ellers?
Filifjonka sa for siden:
Ovnsbakte grønnsaker!
Xian sa for siden:
Risotto!
Hyacinth sa for siden:
Selvsagt ikke. Men jeg vet ikke hva jeg skal lage. Hadde jeg hatt poteter, så hadde jeg vel bare laget noen tradisjonelle greier med kjøtt, saus og poteter.
Det var ment litt humoristisk, men jeg bommet tydeligvis. :knegg:
Hyacinth sa for siden:
Tenkte litt på det. Har ikke så mange rotgrønnssker, som jeg liker best å ovnsbake. Men jeg har for eksempel rosenkål. Det er godt i ovnen.
Xian: Risotto, nam! Har risottoris. Men ville du bare langtidkokt lammet og tilsatt?
Hyacinth sa for siden:
Jeg har ganske mye, for jeg tok storhandel i dag. Men jeg kjøpte ikke poteter, for jeg trodde vi hadde. Bruker ikke så mye poteter.
Jeg kan alltids lage en indisk lammegryte som det er lenge siden jeg har laget. Men var litt ute etter inspirasjon i dag. Hadde liksom sett for meg tradisjonell søndagsmiddag, for en gangs skyld, men manglet altså poteter.
Mirmell sa for siden:
Var på middag hos et vennepar i høst og fikk servert lammecarré med risotto til. Det var utrolig godt!
Nextlife sa for siden:
Risotto høres jo knallgodt ut. Eller en ovnsbakt rett med ulike rotgrønnsaker i skiver.
Har du potetmospulver kan du lage duchessepoteter.
liefje sa for siden:
Sorry. Da misforstod jeg. Jeg trodde seriöst at du var saa opphengt i poteter at du ikke klarte aa finne paa noe annet. Vi spiser omtrent aldri poteter, saa jeg skjönte ikke problemet.
Hyacinth sa for siden:
Vi har omtrent aldri poteter vi heller.
Men jeg har ikke så ofte lammelårskiver heller, og jeg forbinder det med to ting hjemmefra: Lammefrikase og lammelårskiver i brun saus med grønnskaker og poteter. Jeg vet seriøst ikke helt hva annet jeg skal bruke det til, faktisk. Bortsett fra å renskjære kjøttet og bruke det i en eller annen spicy gryte, kanskje.
Hyacinth sa for siden:
Jeg har en plan, tror jeg. Er ikke i form, så jeg går ikke på butikken, men jeg driver og koker kjøttet, og så fant jeg to typer risottoris i skapet, og jeg har kraft, hvitvin, trøffelolje og parmesan. Hvilke grønnsaker er godt, tror vi?
kamp sa for siden:
Denne www.comfytummy.com/2010/01/26/tas-kebabi-turkish-lamb-stew-with-cauliflower/
Servert med ris. Er knall god!
Malama sa for siden:
Jeg hadde tradisjonelt sett servert med ovnestekte potetbåter, men i mangel på poteter hadde jeg gått for ris. Jeg er enkel av meg, men risotto er sikkert en god løsning,ja.
Xian sa for siden:
Det blir nok en deilig risotto! Vi lager ofte honningglaserte gulrøtter og sukkererter til risotto og kjøtt. Eller stekte/kokte asparges.
Hyacinth sa for siden:
Takk for tips! :blomster:
Den ble veldig god. Med masse parmesan og trøffelolje. Kjøttet kokte lenge sammen med grønnsaker og urter, så det ble en deilig kraft. Kjørtetplulket jeg bare fra hverandre med fingrene og hadde i risottoen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.