Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[2013] 9. desember - De hellige doruller

#1

Høns sa for siden:

De onde dalekene og exterminator Wilson hadde tatt grundig feil om de trodde jorden var uforberedt på angrep fra rommet. De hellige dorullene hadde nemlig spådd dalekenes ankomst og var klare til å forsvare alt de hadde kjært. At de først hadde spådd ankomsten i morgen gjorde at dorullene var litt sent ute - men reserveoppgavene hadde gjort det helt klart at hellige doruller var det et stort behov for.

Dorullene lot by- og bygdedyret si sitt, slikt tull hørte de hellige dorullene ikke på. Om det var noe julefeiringen hadde lært dorullene var det at kjødelig moral var oppskrytt. De hellige doruller var rystet inn til grunnvollene av Nisse-Miley (umoral) og Rudolfs fangenskap (skrekk og gru). De hellige dorullene la ut på sin lange ferd fra toalettet og til stuen for å kjempe for det de hadde kjært. På veien haiket de med det flotte nissetoget, før de endte på stuebordet klare til dyst...

For å lage hellige doruller trenger du:
Dorullkjerne (antallet avgjør hvor mange hellige doruller du får)
Saks
Maling
Sølvfolie


#2

Snuppa sa for siden:

uææææh! Bildene vises ikke.


#3

Ole Brumm sa for siden:

Se der ja, fine dorullene!


#4

Inagh sa for siden:

Disse kommer nok til å ordne opp, har jeg en følelse av. :nemlig:


#5

Nasse sa for siden:

:knegg: Denne kalenderen tar av. Fantastisk moro. :rofl:


#6

Tåtti sa for siden:

Der var det kommet bilder, ja. Kul dorullhellighet! :D


#7

veobra sa for siden:

:humre:


#8

Gaia sa for siden:

Du hellige dorull. :knegg: :hehehe:


#9

noen sa for siden:

:knegg:


#10

Nima sa for siden:

Jeg liker hellige doruller. :)


#11

Høns sa for siden:

Våre hellige doruller er ettertraktede gaveobjekter. Mange har nå etterspurt komplett sett dvs "de tre hellige doruller" :)


#12

noen sa for siden:

Jeg er dypt bekymret over hva som kan ha skjedd med den tredje hellige/uheldige dorullen. Overfalt av daleker? :skeptisk:


#13

Odelia sa for siden:

Så fine doruller! (Jeg ble også litt bekymret for hva som hadde skjedd med den tredje, men antok at den tok fyr da den bar på røkelsen lik at den ble ekstra hellig og dermed usynlig.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.