Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gjør du noe fancy med risbollene?

#1

DM sa for siden:

Jeg leste i en tråd her inne, at noen smurte risboller i langform, og skar opp som konfektbiter istedet, og det tenkte jeg var en god ide. Men så kom jeg til å tenke på at kanskje det gikk an på pimpe dem med noe annet som blir godt også, når jeg først er i gang.

Så da lurer jeg på om noen tilsetter noe ekstra, som blir godt i risbollene?


#2

Niobe sa for siden:

Nei, ikke noe fancy. Men jeg lager mine risboller i konfektformer. Det tar lang tid, men jeg synes små risboller i konfektstørrelse er mer appetittelig enn store.


#3

Myria sa for siden:

Rocky road som jo egentlig er en slags pimpet versjon av risboller og jeg synes det er mye bedre. Hairy Bikers sine er kjempegode. Smeltet Japp og smør blandet med Rice Krispies, minimarshmallows og biter av shortbread. :nam:


#4

Anne sa for siden:

:nam: Myria!!!


#5

Sweetie sa for siden:

Så mange godsaker som må prøves - så lite tid! Godt det snart er jul så jeg kan forsvare å lage masse! :D


#6

Niobe sa for siden:

Altså, risboller er risboller, og Rocky Road noe ganske annet. Mine barn ville neppe godtatt sistnevnte som en pimpet erstatning for førstnevnte. :knegg:


#7

Matilda sa for siden:

Pappa ruller massen inn i matpapir til den blir ei pølse, og skjærer skiver når den har stivna. Man trenger ikke å skjære opp før man skal spise dem, så de tar mindre plass å oppbevare. Vi kaller dem rispucker, for de ser litt sånn ut.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Jeg skjærer dem i ruter ja, og jeg bruker myye mer sjokolade enn ris. Og har i litt vanilje. Har lagt ut "oppskrift" her på mine. De er smaskens. Lager dem hver jul. Jeg har hatt rosiner i også, det er knallgodt, om man liker det.


#9

Syrinx sa for siden:

Pimping på lavt nivå, men da jeg var lita lot jeg meg imponere stort over de som brukte strøssel på toppen.


#10

vixen sa for siden:

Jeg lager risboller av smash og Honni korn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.