Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kombinert sykkelvogn og pulk

#1

Marla Singer sa for siden:

Vi trenger noe som kan fungere som både sykkelvogn og som pulk, og jeg har selvfølgelig fått med meg vidunderet Nordic Cab. Men denne har veldig mange funksjoner etter hva jeg har forstått, og vi trenger egentlig bare sykkelvogn og pulk. Finnes det noen rimeligere alternativer?

Det er ikke snakk om noen voldsomme ekspedisjoner, spesielt ikke på ski. Mer å loffe litt rundt i skauen (i oppkjørte løyper eller scooterspor) på kortere turer. Vi har derfor ikke så veldig lyst til å kjøpe egen pulk. Sykkelvogna blir nok mer brukt, så den må være god å sitte i for ungen, og ha plass til to.

Noen forslag?


#2

Galathea sa for siden:

Vi har hatt nordic cab, og den er ok den altså, men sjekk ut Chariot, mye lettere og bedre sittestillibg for barnet. Og en del dyrere....
Men går an å gjøre kupp på finn, det gjorde vi på nordic'en.


#3

Maverick sa for siden:

Tips: Man kan låne pulk på utlånssentral i Oslo. :jupp:


#4

Millen sa for siden:

Vi leide privat av en dame på finn en helg 300 kr eller noe sånt for å teste ut.


#5

Svanen sa for siden:

Vi elsker vår cab.:hjerter: Vi har den på hytta og bruker som pulk, sykkelvogn og gåvogn. Snuppa storkoser seg der. Og vi bruker den mye. Det går an å kjøpe brukt på finn. De er riktignok litt eldre modeller gjerne, men virker solide. Vi kjøpte ny, men jeg rettferdiggjør med at det er den første vogna jeg har kjøpt helt ny selv om jeg har 4 barn, og den blir nok brukt som "handlevogn"/varevogn på hytta i mange år etter at hun ikke sitter der lenger. Og hun vil nok trenger vogn i mange år til.


#6

Isprinsessen sa for siden:

Nordic cab fungerer fint i oppkjørte spor og på hardt skareføre. Skal du gå utenom det flyter den ikke oppå sneen slik som tradisjonell pulk.


#7

Marla Singer sa for siden:

Denne har jeg helt glemt å følge opp. Sorry. :sorry:

Takk for svarene! Vi har kommet frem til at vi strengt tatt går så lite på ski at det vil være for dumt å kjøpe pulk. Spesielt når man kan låne eller leie, som dere sier. Sykkelvogn trenger vi, derimot, så vi får prøve å finne noe som funker der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.