Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sprø kokosmakroner?

#1

Novla sa for siden:

Jadajada, jeg vet at det er seige kokosmakroner de fleste i det ganske land ønsker seg, men jeg synes altså at det er best med sprø. :nemlig: :sær: Mammaen min pleide å bake sånne for mange år siden, men oppskriften stod bak på kokospakken, og ble aldri skrevet ned, og nå finnes selvsagt ikke de kokospakkene lengre.

Jeg har lett etter tilsvarende oppskrift i årevis, uten hell, så nå håper jeg det finnes flere særinger der ute som liker sprø kokosmakroner og har en oppskrift å dele. :blafre:

(Har for øvrig prøvd å rett og slett lage marengs med kokos i, men det ble ikke helt riktig.)


#2

Pegasus sa for siden:

Jeg bakte kokosmakroner i fjor, lavkarbovariant med sukrin, og de ble sprø. Husker ikke oppskriften, for jeg bare fant en på nett, og byttet ut sukkeret med sukrin.


#3

Sweetie sa for siden:

Jo mer kokos i forhold til sukker+eggehvite, jo mindre seige. Og jo lenger steketid jo mindre seige. Men pass på å ha lav nok temperatur slik at de ikke blir svidd!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.