Mat og kosthold: Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. Klissete brød #1 allium sa for 11år siden: Jeg baker ofte no-knead brød, men opplever stadig at det ikke blir ordentlig gjennomstekt. Hva kan være feil? Å forlenge steketiden hjelper ikke, jeg får bare brød som har tykk, hard og litt svidd skorpe, men som fortsatt er klissete i midten. Lavere temperatur? Mindre væske? #2 PeggyO sa for 11år siden: Større gryte? #3 Harriet Vane sa for 11år siden: Lenger ned i ovnen, litt mer mel? #4 allium sa for 11år siden: Større gryte og jeg får flatbrød. Men jeg skal prøve med mer mel. Det står allerede nederst i ovnen. #5 Magica sa for 11år siden: Det har jeg aldri opplevd, jeg bruker denne oppskrifta: ipad.dagbladet.no/2012/04/10/tema/mat/klikk/21049696/
#1 allium sa for 11år siden: Jeg baker ofte no-knead brød, men opplever stadig at det ikke blir ordentlig gjennomstekt. Hva kan være feil? Å forlenge steketiden hjelper ikke, jeg får bare brød som har tykk, hard og litt svidd skorpe, men som fortsatt er klissete i midten. Lavere temperatur? Mindre væske?
#4 allium sa for 11år siden: Større gryte og jeg får flatbrød. Men jeg skal prøve med mer mel. Det står allerede nederst i ovnen.
#5 Magica sa for 11år siden: Det har jeg aldri opplevd, jeg bruker denne oppskrifta: ipad.dagbladet.no/2012/04/10/tema/mat/klikk/21049696/