Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eggeplommer istedenfor hele egg i bakst

#1

Mrs. S sa for siden:

Da er melisglasurpyntingen i gang, og det blir mange eggeplommer til overs. Glasur, marengs, kokosmakroner...

Kan man bruke eggeplommene i småkakeoppskrifter hvor det står f.eks 1 egg, og så bruker man 2 eggeplommer istedenfor?

Jeg lagde Snickerdoodles i dag, for første gang. Fikk helt dilla på det morsomme navnet. Brukte denne oppskriften; passion4vintage.com/2013/11/snickerdoodle-cookies/

Her brukte jeg 1 egg og 3 eggeplommer. Kakene ble litt for løse synes jeg.... skled ut litt for mye og ble nesten så tynne som flarn. Var det eggeplommenes skyld? Sikkert for mye med 3. Men jeg synes eggeplommer blir stygge så fort i kjøleskapet, jeg ville bruke opp de.


#2

Mrs. S sa for siden:

Edit: Jeg tok bare 300 gram sukker også, jeg syntes det var voldsomt mye med 340 g.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.