Jeg skal ha jordbær, blåbær, bringebær, epler, appelsin, kiwi, mango, granateple, nøtter, sjokolade. Banan? Må vel med. Tirsmisukrem til, eventuelt råkrem med vaniljestang. Lager en sukkerlake med kanelstang, stjerneanis og vaniljestang, kanskje.
Ikke så mye spennende finesser, men jeg syns den jeg lager er god. Jeg bruker masse forskjellig frisk frukt, eple, pære, banan, kiwi, druer, ananas, mango, appelsin osv., og passer på at det er litt forskjellige konsistenser. Har også gjerne et par bokser med hermetiske aprikoser og ett eller annet litt eksotisk, så blir det litt sukkerlake fra boksene med. Putter oppi noen rosiner og klemmer litt limesaft over, og lar den stå kaldt noen timer før servering. Hakkede mandler og krem ved siden av.
Har fått servert fruktsalat med sjokoladebiter, men jeg liker mye bedre uten.