Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ribbe fra slakter eller "vanlig" Gilde ribbe

#1

Frøy sa for siden:

Skal innom A.Idsøe og kjøpe pinnekjøtt i morgen for det er jeg ikke i tvil om er bedre, spørsmålet er om jeg skal få med en ribbe også?


#2

Einhyrningur sa for siden:

Vi kjøper begge deler ig den fra slakteren alltid mye bedre.


#3

Taien sa for siden:

Hadde jeg hatt råd, hadde jeg glatt kjøpt både pinnekjøtt og ribbe hos Idsøe! De er svindyre, men har fantastisk kvalitet på kjøttet.


#4

Syrin sa for siden:

Vi skal ha svineribbe 2. dag, og eg skal lage det for første gong. Lurte på det samme... Er det sånn at ein må bestille hos slaktaren? Og kor i Bergen er det best å gå?


#5

Frøy sa for siden:

Det ble fra slakteren gitt. Burde vært store advarselskilt på den butikken, kom ut med pinnekjøtt, ribbe, fenalår og oppskåret sylte og lammerull. Så god mat det skal vi ha i jula.


#6

Anikka sa for siden:

Finnes ikke slakter i mils omkrets her, meg bekjent.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.