Frøy sa for siden:
Skal innom A.Idsøe og kjøpe pinnekjøtt i morgen for det er jeg ikke i tvil om er bedre, spørsmålet er om jeg skal få med en ribbe også?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Frøy sa for siden:
Skal innom A.Idsøe og kjøpe pinnekjøtt i morgen for det er jeg ikke i tvil om er bedre, spørsmålet er om jeg skal få med en ribbe også?
Einhyrningur sa for siden:
Vi kjøper begge deler ig den fra slakteren alltid mye bedre.
Taien sa for siden:
Hadde jeg hatt råd, hadde jeg glatt kjøpt både pinnekjøtt og ribbe hos Idsøe! De er svindyre, men har fantastisk kvalitet på kjøttet.
Syrin sa for siden:
Vi skal ha svineribbe 2. dag, og eg skal lage det for første gong. Lurte på det samme... Er det sånn at ein må bestille hos slaktaren? Og kor i Bergen er det best å gå?
Frøy sa for siden:
Det ble fra slakteren gitt. Burde vært store advarselskilt på den butikken, kom ut med pinnekjøtt, ribbe, fenalår og oppskåret sylte og lammerull. Så god mat det skal vi ha i jula.
Anikka sa for siden:
Finnes ikke slakter i mils omkrets her, meg bekjent.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.