Jeg foretrekker karamellisert løk og ruccola eller ruccolapesto (legges på etter steking) eller spekeskinke, evt røkt skinke, og ruccola.
Og så liker jeg best en blanding av mozzarella (rett pizzaostkonsistens) og cheddar (god smak) på toppen.
-Rødløk, biffstrimler og ananas (jeg er en av de rare som elsker ananas på pizza).
-Kylling, rødløk, cashewnøtter, ananas og creme fraiche og krydderier blandet i tomatsausen.
-Spekeskinke og artistokk
Pizzasaus(hjemmelagd eller peppes sin ferdige), ost(ekte ost, gjerne blanding norvegia og jarlsberg, ikke noe "smelt" altså), løk, grønn paprika, pepperoni(gjerne sånn snabb som man kutter opp selv i litt tykke skiver) og annanas.
Pizzasaus, ost, fersk sjampinjong i skiver, løk, marinerte biffstrimler og bacon
Pizzasaus, ost, mais, rødløk, rød paprika, taco-krydra karbonadedeig og tortillachips(mot slutten så de ikke blir brente)
Jeg prøver å finne nye kombiansjoner, men det blir ofte bolognese-type saus med ost, eventuelt Margerita, eller med pepperoni. Sort oliven er ikke å forakte på pizza heller ;-) Jeg liker det meste av reven hvitost som alternativ bare ikke for skarp; Norvegia, Jarlsberg, fast Mozarella, gjerne litt Gruyere på toppen om jeg har.
Creme fraîche, Norvegia, spekeskinke, tomat. Toppes med Peppes rømmedressing, ruccola og pinjekjerner før den spises. Hurtigvarianten er å bruke tortilla som bunn (ikke pizzavarianten, men vanlige - det blir best). Middag på 15 min - enklere blir det knapt :humre:
Deilig, hjemmelaget tomatsaus som har kokt opp mot en time er et must om jeg skal lage god pizza. Tynn bunn, mild ost og paprika, sopp, oliven og spekeskinke hakket i små biter og to skivede sherrytomater. Jeg syns det er best når det ikke er for mye av noe.
Saus av Creme Fraiche, oregano og en dæsj hvitvin eller hvit balsamicoeddik. Skiver av røkt andebryst, tynne appelsinskiver og mozarella. Ruccola og litt revet appelsinskall på toppen etter steking.
:nam:
Det eg likar best på pizza er raudløk, artisjokker og skinke/pepperoni. Pesto og sopp er også godt på. Elles et eg det aller meste på pizza, dog hadde eg syns egg var litt rart ja...
Capricciosa har jeg fått med knekt nesten rått egg i Roma, ingen ny favoritt.
Jeg har for det meste Coop passata tomatsaus, som jeg krydrer med olivenolje, balsamico, oregano, rosmarin, salt og pepper. Ulike pepperoni pølser, tar hva vi har. Tynt skivet løk, mannen foretrekker løken i sausen. Og sorte økologiske Kalamata oliven. Jeg liker søte cherrytomater på. Topper med Jarlsberg, gjerne blandet med Edamer eller litt sterk ost hvis vi har.
Noen ganger Creme Fraishe med masse knust hvitløk og oregano. Tipping som ellers. Men med ost på toppen blir det litt for fett.
Jeg liker egentlig best grønnsaker, god tomatsaus og ost og har ingen bestemte kjøttfavoritter. Favoritten blant grønnsakene er tomat og løk (både rød, gul og purreløk) men jeg liker også ananas. (Som vel er en frukt...) Det mest "spennende" jeg har på pizza er blåmuggost. :kjedelig: