Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva liker du å ha på pizzaen din?

#1

Serafin sa for siden:

Jeg har oppdaget ferdig, fryste pizzabunner på Rimi, og det er jo genialt for "jeg er alene hjemme og gidder ikke lage middag til bare meg" middag.

Men jeg er helt blank på hva jeg skal ha på, det ender med mozarella, fetaost, spekeskinke og sopp hver gang. :rolleyes:

Såh - forslag til nam pizzafyll??


#2

Effie sa for siden:

Mozarella, spekeskinke, sopp og oliven. :D


#3

Turban Smukk sa for siden:

På de bunnene har jeg alltid ost, mozzarella, rødløk, parmaskinke og oliven. Og kanskje ruccola. Så jeg henger her for tips. :sparke:


#4

Mei sa for siden:

Tomatpure, bernaisesaus, løk, pepper, ost, biffstrimler, pepper. I den rekkefølgen.


#5

Myria sa for siden:

Jeg foretrekker karamellisert løk og ruccola eller ruccolapesto (legges på etter steking) eller spekeskinke, evt røkt skinke, og ruccola.
Og så liker jeg best en blanding av mozzarella (rett pizzaostkonsistens) og cheddar (god smak) på toppen.


#6

Blåbær sa for siden:

-Rødløk, biffstrimler og ananas (jeg er en av de rare som elsker ananas på pizza).
-Kylling, rødløk, cashewnøtter, ananas og creme fraiche og krydderier blandet i tomatsausen.
-Spekeskinke og artistokk

  • 4 oster
    -Bacon, rødløk, sopp

#7

DM sa for siden:

Hakkede tomater med krydder, kjøtt (gjerne stekt kalkun, eller lammekjøttdeig), fennikel, mais og annanas. (Og ost, om jeg hadde tålt det.)


#8

Erica sa for siden:

Tomatsaus, Mozarella, rødløk, hvitløk, tynne skivede poteter vendt i olivenolje, parmaskinke, pinjekjerner. Risle olivenolje over. Pepper og salt.


#9

Acino sa for siden:

Jeg liker f.eks:

Pizzasaus(hjemmelagd eller peppes sin ferdige), ost(ekte ost, gjerne blanding norvegia og jarlsberg, ikke noe "smelt" altså), løk, grønn paprika, pepperoni(gjerne sånn snabb som man kutter opp selv i litt tykke skiver) og annanas.

Pizzasaus, ost, fersk sjampinjong i skiver, løk, marinerte biffstrimler og bacon

Pizzasaus, ost, mais, rødløk, rød paprika, taco-krydra karbonadedeig og tortillachips(mot slutten så de ikke blir brente)


#10

Madicken sa for siden:

Tomatsaus med litt ansjos, det er viktig, diverse oster, gjerne blåmugg, spekeskinke og finskåret løk. Men bunnen må være syltynn og sprø, altså.


#11

arrow sa for siden:

Jeg prøver å finne nye kombiansjoner, men det blir ofte bolognese-type saus med ost, eventuelt Margerita, eller med pepperoni. Sort oliven er ikke å forakte på pizza heller ;-) Jeg liker det meste av reven hvitost som alternativ bare ikke for skarp; Norvegia, Jarlsberg, fast Mozarella, gjerne litt Gruyere på toppen om jeg har.


#12

IzziCreo sa for siden:

Creme fraîche, Norvegia, spekeskinke, tomat. Toppes med Peppes rømmedressing, ruccola og pinjekjerner før den spises. Hurtigvarianten er å bruke tortilla som bunn (ikke pizzavarianten, men vanlige - det blir best). Middag på 15 min - enklere blir det knapt :humre:


#13

Drømmedama sa for siden:

Tynn bunn med hakkede tomater og ost. Ruccola og pinjekjerner på toppen.


#14

Señora sa for siden:

Tomatsaus (Sopps spaghettisaus er god til saus på pizza og), løk, sopp, paprika, spekeskinke, kokt egg i skiver og ost.

Tomatsaus, kjøttdeig stekt med løk og sopp, ha i tacokrydder, ost på toppen.


#15

Røverdatter sa for siden:

Deilig, hjemmelaget tomatsaus som har kokt opp mot en time er et must om jeg skal lage god pizza. Tynn bunn, mild ost og paprika, sopp, oliven og spekeskinke hakket i små biter og to skivede sherrytomater. Jeg syns det er best når det ikke er for mye av noe.


#16

Flubby sa for siden:

Skikkelig krydret pizzasaus, mozarella, bakt paprika, ananas, cashewnøtter, kylling og sprøtt bacon.


#17

Lyppa sa for siden:

Det varierer. Jeg liker best pepperoni,ananas, løk og rød paprika. Ibergsalat og rømme til. Nam.


#18

scilla sa for siden:

Saus av Creme Fraiche, oregano og en dæsj hvitvin eller hvit balsamicoeddik. Skiver av røkt andebryst, tynne appelsinskiver og mozarella. Ruccola og litt revet appelsinskall på toppen etter steking.
:nam:


#19

Syrin sa for siden:

Oi! Det har eg aldri høyrt om på pizza!

Det eg likar best på pizza er raudløk, artisjokker og skinke/pepperoni. Pesto og sopp er også godt på. Elles et eg det aller meste på pizza, dog hadde eg syns egg var litt rart ja...


#20

konsulenten sa for siden:

Tomatsaus, ost, biffstrimler, løk- og paprikaringer. I den rekkefølgen.


#21

Señora sa for siden:

Min far lærte å ta egg på pizzaen av en italiener han kjente. Dette var i 1978.


#22

Lavender sa for siden:

Capricciosa har jeg fått med knekt nesten rått egg i Roma, ingen ny favoritt.

Jeg har for det meste Coop passata tomatsaus, som jeg krydrer med olivenolje, balsamico, oregano, rosmarin, salt og pepper. Ulike pepperoni pølser, tar hva vi har. Tynt skivet løk, mannen foretrekker løken i sausen. Og sorte økologiske Kalamata oliven. Jeg liker søte cherrytomater på. Topper med Jarlsberg, gjerne blandet med Edamer eller litt sterk ost hvis vi har.

Noen ganger Creme Fraishe med masse knust hvitløk og oregano. Tipping som ellers. Men med ost på toppen blir det litt for fett.


#23

ItsOnlyMe sa for siden:

Bogskinke, purreløk, sopp, ananas og myyyye ost, helst 2-3 ulike sorter om jeg har.


#24

Daisy sa for siden:

Kan anbefale å prøve blåmuggost!


#25

Syrinx sa for siden:

Det varierer så veldig. I kveld blir det hvit pizza med creme fraiche, hvitløk, oliven og spekeskinke. Og ost, Jarlsberg og selbu blå.


#26

Eia sa for siden:

Det beste fyllet jeg har på er hjemmelaget tomatsaus, mozzarella, bacon, paprika og blåmuggost.


#27

Lavender sa for siden:

:vilha: . Spekeskinke, Selbu blå og Jarlsberg.


#28

Bayone sa for siden:

Kjøper fersk tynn pizzabunn i 2-pk. på Rema.

Creme Fraiche med hvitløk, ost, kyllingfilet i småbiter, spekeskinke.


#29

rine sa for siden:

Jeg liker egentlig best grønnsaker, god tomatsaus og ost og har ingen bestemte kjøttfavoritter. Favoritten blant grønnsakene er tomat og løk (både rød, gul og purreløk) men jeg liker også ananas. (Som vel er en frukt...) Det mest "spennende" jeg har på pizza er blåmuggost. :kjedelig:


#30

Joika sa for siden:

Tomatsaus, et tynt lag mozzarella, stek. Så legger jeg på serranoskinke, parmesan, ruccola og pinjekjerner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.