Noen som har sett noe slikt før? Hva i all verden kan dette komme av?
Kyllinglår, kjøpt frosne i går og stekt etter anvisningen i dag. Lukter mystisk og ser enda verre ut :skremt:
Det blir jo selvsagt en klage til prior og kast av amten, men i påvente av et evt svar fra Prior hadde det jo vært greit å skjønt hva i all verden som har skjedd. Det skal jo ikke se sånn ut.
Synes det ser ut som overskudd av marinade som har rent ut - pumpet så full av vann med krydder at det ikke klarer å holde på det under steking. Men samtidig så ser det ut som du har kjøpt rå, ukrydrede. De er kanskje full av salt og sukker-lake likevel, at det har sevet ut og sukkeret brent seg? Blod bruker ikke se slik ut i stekt forstand.
Nei posen var borte så selv om jeg hadde bilde av flere av tallene på posen hadde jeg ikke bilde av alle som trengtes på klageskjemaet så jeg sendte ikke inn :sparke:
Kanskje jeg skal gjøre det allikevel … bildene taler jo for seg selv.
Jeg vil VELDIG gjerne vite hva dette er! I dag har jeg nemlig opplevd noe lignende.
Jeg har en Stange-kylling i ovnen as we speak. Nå skulle jeg ta den ut og sjekke den litt før jeg skrudde opp temperaturen, og den hadde da stått i ovnen i en time og et kvarter. Vel. Det første jeg ser er at det ene låret minner veldig om dine lår. Altså, dine kyllinglår. Det ser lilla ut og det buler. Det andre låret er litt rart det også. Selve brystet ser normalt ut, men det ligger en rød dam like utenfor magen, der jeg stappet inn sitron og rosmarin. Det lukter ikke vondt, men litt pussig.
Den skal stå i tjue minutter til, men jeg er veldig skeptisk. Har tenkt å skjære i den når den har hvilt litt, men jeg kjenner allerede at jeg har mistet litt av matlysten.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.