Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva i all VERDEN er det som har skjedd med disse kyllinglårene? :skremt:

#1

m^2 sa for siden:

Noen som har sett noe slikt før? Hva i all verden kan dette komme av?

Kyllinglår, kjøpt frosne i går og stekt etter anvisningen i dag. Lukter mystisk og ser enda verre ut :skremt:

Det blir jo selvsagt en klage til prior og kast av amten, men i påvente av et evt svar fra Prior hadde det jo vært greit å skjønt hva i all verden som har skjedd. Det skal jo ikke se sånn ut.

Denne typen:

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=52394&amp;d=1387387327[/img]

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=52395&amp;d=1387387327[/img]


#2

Hot Lips sa for siden:

:skremt: Aner ikke, er spent på svaret.


#3

Inagh sa for siden:

Gudane veit, men det der så skummelt ut! :skremt:



#5

Bille sa for siden:

Yaikes, hva F...?? :skremt:


#6

Bille sa for siden:

Blod, ja. Milde himmel.


#7

Input sa for siden:

Æsj, det så ekkelt ut. De der pleier jo å være relativt gode.


#8

nokon sa for siden:

Blodet har nok ikkje runnet godt nok ut, under slaktinga. Det ser jo veldig ekkelt ut.


#9

Fluke sa for siden:

:skremt:


#10

Hulda sa for siden:

De er skutt... :nikker:


#11

ItsOnlyMe sa for siden:

Æsj, sånn skjedde her også engang. Har ikke kjøpt siden..



#13

Senna sa for siden:

Å fysj, kanskje de venter på å skrives inn i hobbyjulekalenderen ;-) Eller har Dalekane vært på ferde allerede?


#14

Floksa sa for siden:

Blod blir grått når det stekes. Jeg tipper det er krydderet.


#15

Acino sa for siden:

Synes det ser ut som overskudd av marinade som har rent ut - pumpet så full av vann med krydder at det ikke klarer å holde på det under steking. Men samtidig så ser det ut som du har kjøpt rå, ukrydrede. De er kanskje full av salt og sukker-lake likevel, at det har sevet ut og sukkeret brent seg? Blod bruker ikke se slik ut i stekt forstand.


#16

mamaria sa for siden:

Vill gjetting; kanskje de har injisert krydder/saltvann for at den skal være saftig? Og så tyter det ut under steking?


#17

Maya80 sa for siden:

Rester fra Halloween ?


#18

konsulenten sa for siden:

Blåbærfylte kyllinglår. :p


#19

m^2 sa for siden:

det var det jeg også tenkte men det ser jo helt grusomt ut :skremt: Og de der "blåmerkene"?


#20

Vianne Rocher sa for siden:

Fy flate! Nå ble jeg uvell! Veldig rart om salt og vann skulle gi kyllingen slik farge? Yuk!


#21

annemede sa for siden:

Jeg hadde en stangekylling som så slik ut, det luktet i hele huset etterpå, den gikk rett i søppelet.



#23

Patsy sa for siden:

Det så fristende ut. :skremt:


#24

Hyacinth sa for siden:

Å fy flate! Det er det jævligste matbildet jeg har sett. Kommer aldri til å spise kyllinglår igjen.


#25

Harriet Vane sa for siden:

Åreknuter, er det ikke? :myser:


#26

liefje sa for siden:

Jammen det er jo ikke lördag i dag. Klart kyllingene streiket!


#27

Trulte sa for siden:

Glad jeg er vegetarianer allerede.


#28

Madicken sa for siden:

Blåbærfyll, åreknuter, blåmerker eller hva det når er; det kommer til å gå en stund før jeg spiser kyllinglår igjen.


#29

Bille sa for siden:

Blåbærfyll. :knegg:

Du får rapportere tilbake hva Prior sier, M^2.


#30

kokosbolle sa for siden:

Æsj. Jeg er vanligvis ikke kresen, men det der ville gått i søpla her og. Spent på responsen fra Prior.


#31

Bomull sa for siden:

:skremt:

Det der ser jo ut som forslåtte kyllinger og jeg vet da hva, rimelig udelikat ja. Spent på svar fra Prior.


#32

Filifjonka sa for siden:

De kan du legge i fryseboksen, så har du Halloweenmaten klar. Det så utrolig ekkelt ut. :skremt:


#33

energibombe sa for siden:

Æsj!

Spent på hva de svarer



#35

gnuri sa for siden:

Æsj- er virkelig spent på hva de svarer...


#36

Nip sa for siden:

Æsj…


#37

Miss Norway sa for siden:

Innrømmer at jeg er spent på hva Prior eventuelt sa? Har du fått noe tilbakemelding?


#38

m^2 sa for siden:

Nei posen var borte så selv om jeg hadde bilde av flere av tallene på posen hadde jeg ikke bilde av alle som trengtes på klageskjemaet så jeg sendte ikke inn :sparke:
Kanskje jeg skal gjøre det allikevel … bildene taler jo for seg selv.


#39

Hot Lips sa for siden:

Selvfølgelig må du det! En mail med bilder om ikke annet.



#41

Hyacinth sa for siden:

Jeg vil VELDIG gjerne vite hva dette er! I dag har jeg nemlig opplevd noe lignende.

Jeg har en Stange-kylling i ovnen as we speak. Nå skulle jeg ta den ut og sjekke den litt før jeg skrudde opp temperaturen, og den hadde da stått i ovnen i en time og et kvarter. Vel. Det første jeg ser er at det ene låret minner veldig om dine lår. Altså, dine kyllinglår. Det ser lilla ut og det buler. Det andre låret er litt rart det også. Selve brystet ser normalt ut, men det ligger en rød dam like utenfor magen, der jeg stappet inn sitron og rosmarin. Det lukter ikke vondt, men litt pussig.

Den skal stå i tjue minutter til, men jeg er veldig skeptisk. Har tenkt å skjære i den når den har hvilt litt, men jeg kjenner allerede at jeg har mistet litt av matlysten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.