Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Makronfyll

#1

Kaprifol sa for siden:

Jeg har lyst tl å lage en kringle med makronfyll. Men makronfyll kan jeg ikke lage... Har sett på nettet, finner makronfyll til fyrstekake, ser at jeg skal male mandler, piske eggehviter og melis stivt og vende mandelmassen inn i dette. Men: Jeg skal jo smøre makronfyllet utover en kringleleiv, og da vil man vel ikke ha luftig makronfyll. Ikke jeg i alle fall. Hvordan gjør jeg? Noen som kan hjelpe med oppskrift og mengder til en kringle?


#2

Fruktflua sa for siden:

Du får kjøpt makronfyll i butikken. Tror det er Freia. Veldig enkelt å tilberede, skal bare blandes med varmt vann. ;)


#3

Kaprifol sa for siden:

Men jeg vil klare selv. :husmor:


#4

Filifjonka sa for siden:

Jeg har laget sånt fyll, men finner ikke oppskriften i farten. Men jeg tror det er de sammeingrediensene, bare at du ikke visper eggehvitene?


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg søkte på mandelfyll kringle, og fikk blant annet opp denne.


#6

Kaprifol sa for siden:

Se det var kringla si det! Denne virker det som er riktig type med riktig fyll, skal prøves ut. Til og med lett å huske hvor mye av hver ingrediens som skal til mandel/makron-fyllet.

Jeg har jo sett mange steder at man får ferdig fyll, men det er morsommere å få det til helt på egenhånd. Uten lumske ingredienser og konserveringsmidler (har ikke sjekket om det inneholder det, men greit å lage fra bunnen når man har muligheten).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.