Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Risengrynsgrøt i slowcooker?

#1

Hannamoren sa for siden:

Kan jeg gjøre det? Mener å ha lest et sted noe om at man ikke skal bruke melk oppi den. Om jeg kan, er det samme forhold med melk som i en gryte?


#2

Benzo sa for siden:

Aner ikke, men hvorfor ikke lage dynegrøt? Kok grøtrisen og vann til vannet har fordampet, hell på melken og gi det et oppkok. Pakk så grøtkjelen, med lokket på såklart, inn i en dyne og sett på lunt sted 3-4 timer. Spe med litt melk før servering hvis den har blitt for tykk.


#3

zinatara sa for siden:

Det funker bra! Jeg koker risen sammen med vann i en kjele før jeg har den oppi slow cookeren og tilsetter melk. Tror jeg har brukt samme mengde melk som står bakpå pakken på geisha grøtris.


#4

Hannamoren sa for siden:

Jeg prøvde meg med å tilsette alt i slowcookeren. Det gikk ikke. Etter 4 timer var det ikke antydning til å tykne engang. Så da var det tilbake til kjelen. Men kanskje jeg skal prøve ut forslaget deres med å koke det ut i vann først. Tenkte at det var genialt å bare sette det på mens jeg gikk på trening, og håpet på ferdig grøt når jeg kom hjem. Kanskje neste gang.


#5

zinatara sa for siden:

Jeg lurer på om jeg har hatt det lenger enn 4 timer. Kanskje 6 eller noe? Skal teste det i morgen, så da kan jeg rapportere tilbake.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.