Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fiskerett som gjør seg på et koldtbord

#1

safran sa for siden:

Har du en god oppskrift? Den må kunne medbringes i bil et stykke, så det bør nok ikke være en varmrett.


#2

Syrinx sa for siden:

Rett og slett helstekt ørret?


#3

safran sa for siden:

Den blir nok litt stor - glemte å si at jeg skal mate to-tre personer. :o
Alle skal ta med seg en liten rett til et festbord.


#4

Syrinx sa for siden:

Hehe, ja det blir rikelig i overkant med en ørret da.

Laksemousse?



#6

safran sa for siden:

Ah! To gode forslag! :D


#7

Nenne sa for siden:

Laksepaté er veldig godt.


#8

Harriet Vane sa for siden:

Eggesalaten til Mandarin med ansjos er en superpopulær rett her i huset.

Ellers kan salmalaks med ponzusaus, makisushi med mango og agurk eller mousse av salmalaks og røkelaks på melbatoast være godt.


#9

safran sa for siden:

Oooh, mere godt. :søker opp eggesalaten til Mandarin:


#10

Zulu sa for siden:

Eller noe så enkelt som lefseruller med kremost, røkelaks, ruccola og masse svart pepper.


#11

Hyacinth sa for siden:

Det er kanskje litt kitsch, men jeg er veldig glad i crabsticksalat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.