Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg legge på pasjonsfrukt på sjokolademoussen noen timer før servering?

#1

Pebbles sa for siden:

Jeg prøver å gjøre unna så mye som mulig på forhånd, så ikke alt må skje idet gjestene kommer i kveld. Hvit sjokolademousse har stått i kjøleskapet over natta - den skal pyntes med pasjonsfrukt som skrapes ut og legges oppå. Må dette gjøres rett før servering, eller kan posjonsskålene stå med frukten på i noen timer?


#2

Teofelia sa for siden:

Jeg hadde ikke tatt sjansen, men jeg har aldri prøvd, så det er ren gjetting.


#3

Filifjonka sa for siden:

Jeg tror det kan bli litt bløtt og rart. Jeg ville skrapt ut pasjonsfruktene på forhånd og hatt det i en bolle eller plastboks, og bare lagt det på i siste liten.


#4

Pebbles sa for siden:

Takk for svar! Jeg ante at det kunne bli bløtt - følger rådet ditt, Filifjonka!


#5

Hyacinth sa for siden:

Jeg ville også lagt det på helt til slutt. Gjør som Fili sier, det hørtes lurt ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.